INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - AJAX 1-2

JUVENTUS - AJAX 1-2 / FOTO Ajax, reacție de senzație pe twitter, imediat după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor: „Băieții noștri pentru viitor”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 23:56

JUVENTUS - AJAX 1-2 (2-3 la general) // Ajax s-a impus pe terenul lui Juventus cu 2-1 și s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor. 

Contul de Twitter al „lăncierilor” s-a mișcat repede după victoria superbă de la Torino și a postat două imagini din copilăria eroilor care au dus-o în penultimul act al competiției: Donny van de Beek (21 de ani) și De Ligt (19 ani), autorii golurilor de la Torino.

„Băieții noștri pentru viitor” a fost descrierea imaginii în care cei doi apar pe vremea când erau la juniorii lui Ajax.

Gabi Balint a vorbit și el la TV Digi Sport despre calificarea olandezilor: „Ronaldo, în afara golului, a fost foarte puțin în joc. E meritată calificarea lui Ajax. Încă o dată a demonstrat că e o echipă mare. În momentul ăsta Ajax nu mai e o surpriză, că a scos două echipe mari”

Citește și:

JUVENTUS - AJAX 1-2 » VIDEO+FOTO Revenirea fotbalului total! Cristiano Ronaldo e OUT + Cu cine va juca Ajax în semifinale

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
cristealaur
cristealaur  •  17 Aprilie 2019, 15:49

Hopa si stelistii, se cred de la egal egal, amical cu Ajax....daca si *** lui reghe a eliminat-o....avetzi trupa de trupa, sunteti tari... I-am vazut si cu Realul si cu Juve, joaca frumos, se vad, se demarca, alearga....si daca va uitati la lot, 4 jucatori au peste 29 ani, restul, studenti....sper sa castige Champion Lig, sa-i elimine pe City si in finala pe Barcelona....Erik ten Hag i-a fost secund lui Pep la Bayern si a venit in ianuarie 2018 la Ajax....incredibil, intr-un an....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anti.cioban
anti.cioban  •  17 Aprilie 2019, 13:07
Postat de pirucul pe 17 Aprilie 2019, 11:44

ajax si pe vremea aia juca fotbal. sa nu uitam ca acolo au batut 2-0 pe un teren ca si in palma . dar au pierdut pe aratura la noi. ei sant invatati sa joace frumos pe teren bun de aia ia batut steaua .

I-a batut fcsb cu pungutele lui Neubert. Meciul tur a fost o umilinta totala pentru echipa ciobanului, nu au miscat nimic (acolo nu le dadea mana sa riste un control antidoping serios). Aia de la Ajax au analizat meciul ala si s-au prezentat aici crezand ca indeplinesc o formalitate, dar ce sa vezi, echipa ciobanului inviase de parca bause"apa vie". Mai tineti voi minte ce i-a facut Adi Popa lui Daley Blind in meciul ala? Mai sa fie, pai Daley Blind a jucat pe urma 4 sezoane la Man Utd si acum e din nou la Ajax, in semifinalele UCL, iar Adi Popa n-a facut fata nici la Reading in liga a doua englezeasca si pe urma a fost facut pachet si din Arabia Saudita. Hai ca nu e greu, totusi 1+1 fac 2 in continuare...

pirucul
pirucul  •  17 Aprilie 2019, 11:44
Postat de gabri80el pe 17 Aprilie 2019, 05:29

este vorba de munca si talent.nu manele , nu telefoane , nu cluburi.dar mai ales nu nepotisme. la ajax sta doar cine merita . asta trebuie sa inteleaga si r.marin daca vrea sa ramana acolo altfel nu are sanse.mi se pare normalitate ce se intampla acum cu ajax. pe mine chiar nu ma surprinde pt ca le stiam potentialul dar din cauza varstei nu credeam ca poate sa explodeze atat de mult.cand te intereseaza doar fotbalul nu ai cum sa nu reusesti intr-o zi.dar la noi este doar mocirla si toti se complac in aceasta situatie sa mai traga niste bani.

ajax si pe vremea aia juca fotbal. sa nu uitam ca acolo au batut 2-0 pe un teren ca si in palma . dar au pierdut pe aratura la noi. ei sant invatati sa joace frumos pe teren bun de aia ia batut steaua .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează