INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - ATLETICO MADRID

JUVENTUS - ATLETICO 3-0 // Omul-record! Ronaldo dă peste cap toate statisticile în Champions League

Cristiano Ronaldo a fost omul meciului cu Atletico
Cristiano Ronaldo a fost omul meciului cu Atletico

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 00:05

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a marcat de 3 ori în poarta lui Jan Oblak și a ajutat-o pe Juventus să treacă de Atletico Madrid, deși pierduse turul, 2-0. S-a impus cu 3-0 și merge în sferturile de finală.

Pentru Ronaldo a fost al 4-lea hattrick în poarta lui Atletico. Precedentele 3 au fost reușite în tricoul lui Real Madrid. Doar Sevilla a fost victimă în mai multe rânduri în fața portughezului la acest capitol. Împotriva acesteia a adunat 5 hattrick-uri.

De asemenea Cristiano Ronaldo este de departe într-un lider al marcatorilor trecuți de 30 de ani. A ajuns la 51 de reușite după ce a împlinit această vârstă. E urmat de Zlatan Ibrahimovici (24), Didier Drogba (23) și Filippo Inzaghi (19).

Cristiano a mărit astfel și diferența față de Messi în topul golurilor înscrise în fazele finale din UEFA Champions League. Are 63 de reușite, în timp ce vedeta Barcelonei e la 40 de reușite. Muller e pe 3, cu 21 de goluri.

Pentru Ronaldo nu e prima dată când reușește un hattrick și întoarce un rezultat defavorabil în manșa tur. În 2016 Realul pierduse cu 0-2 turul cu Wolfsburg, iar în manșa retur spaniolii au câștigat cu 3-0, toate cele 3 reușite purtând semnătura superstarului portughez.

Cu hattrick-ul din meciul cu Atletico, Ronaldo este primul fotbalist care reușește o asemenea performanță de două ori împotriva aceluiași adversar. A mai făcut-o când era la Real Madrid.

CITEȘTE ȘI:

Seară MONUMENTALĂ în Champions League! Juventus, revenire incredibilă cu un hattrick magic reușit de Ronaldo + Schalke DISTRUSĂ de City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  13 Martie 2019, 00:41

Anul asta Ronaldo a eliminat si pe Atletico si pe Real. La una i-a dat 3 goluri iar pe cealalta a parasit-o.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Martie 2019, 00:37

Florentino, te-ai uitat la meci ??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează