INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMILE DE FINALĂ

VIDEO + FOTO Seară MONUMENTALĂ în Champions League! Juventus, revenire incredibilă cu un hattrick magic reușit de Ronaldo + Schalke DISTRUSĂ de City

FOTO: Reuters +41   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 23:52

Juventus și Manchester City s-au calificat în sferturile de finală din UEFA Champions League. Dacă pentru City a fost o misiune ușoară, câștigând cu 7-0 în fața lui Schalke, pentru torinezi a fost nevoie de un Ronaldo într-o zi magică. Cristiano a punctat de 3 ori și a întors de unul singur rezultatul din tur.

  • Manchester United, Tottenham, FC Porto și Ajax Amsterdam s-au calificat în sferturi săptămâna trecută.
  • Miercuri, de la ora 22:00, se vor juca: Lyon - Barcelona (0-0 în tur) și Liverpool - Bayern (0-0 în tur)

FINAL JUVENTUS - ATLETICO MADRID 3-0 (Ronaldo 27, 48, 86)

VEZI AICI LIVETEXT

VEZI AICI VIDEO

Atletico Madrid pornea ca mare favorită în dubla cu Juventus după ce a câștigat în tur, în Spania, scor 2-0. Numai că echipa lui Diego Simeone a făcut un meci dezastruos în Italia.

N-a tras nici măcar un șut pe poartă și a fost umilită de Juventus, scor 0-3. Cristiano Ronaldo a fost din nou omul serii pentru campioana Italiei. A deschis scorul în minutul 27, cu o lovitură de cap incredibilă.

Apoi, în minutul 48, a fost servit de Cancelo și a reluat din nou cu capul, iar mingea a depășit linia porții înainte ca Oblak să o respingă. Kuipers a validat reușita cu ajutorul tehnologiei liniei porții.

Totul s-a terminat pentru Atletico în minutul 86. Correa a făcut un fault prostesc și arbitrul olandez a dictat penalty. Cristiano a transformat și a calificat-o pe Juventus în sferturile de finală din Champions League.

Echipele de start:

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola - Emre Can, Pjanici, Matuidi - Bernardeschi, Mandzukici - Cristiano Ronaldo
Rezerve: Perin, Rugani, Nicolussi, M. Kean, Dybala, Caceres, Bentancur

Atletico Madrid: Oblak - Arias, Giménez, Godín, Juanfran - Sául, Koke, Rodri, Lemar - Griezmann, Morata
Rezerve: Adan, Savici, Montero, Vitolo, Mikel Carro, Kalinici, Correa

***

FINAL MANCHESTER CITY - SCHALKE 7-0 (Aguero 35, 38, Sane 43, Sterling 53, B. Silva 71, Foden 78, Jesus 84)

VEZI AICI LIVETEXT!

VEZI AICI VIDEO!

Pentru Manchester City returul cu Schalke a fost mai degrabă un antrenament cu public, decât o manșă retur în care nemții să încerce ceva, după ce pierduseră turul cu 2-3.

Doar 35 de minute a fost liniște la poarta lui Schalke, care în mai puțin de o oră a încasat 7 goluri. Aguero (2), Sane, Sterling, Silva, Foden și Jesus au punctat pentru formația lui Pep Guardiola care se califică în sferturile de finală cu scorul general de 10-2.

Echipele de start: 

Manchester City: Ederson - Walker, Danilo, Laporte, Zinchenko - Gundogan, Silva, Sterling - Sane, Aguero, Bernardo
Rezerve: Murici, Stones, Humphreys, Delph, Foden, Mahrez, Jesus

Schalke: Fahrmann - Stambouli, Sané, Bruma - Serdar, McKennie, Bentaleb, Oczipka - Konoplyanka, Embolo, Burgstaller
Rezerve: Nubel, Mendyl, Rudy, Matondo, Kutucu, Skrzybski, Teuchert

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (84)
adriann_
adriann_  •  13 Martie 2019, 13:28
Postat de dinamo_fan pe 13 Martie 2019, 07:06

daca s-ar stii cu ochii inchisi adversarii din UCL nu ar fi rezultatele care ne-au lasat masca ultimii ani dar iti recapitulez asa doar din ultimele 2 saptamani un Real - Ajax 0-3, PSG - ManU 0-2, Atleti - Juventus 2-0, 0-3, City - Lyon 7-0, Porto- Roma 3-1 si au mai fost niste meciuri care vor rezona peste secole gen Roma - Barcelona sau Barcelona-PSG, finalele in-house Real- Atleti sau finala nemteasca Bayern-Borussia, asta ca sa nu ma intorc la Liverpool-Milan sau ManU-Bayern samd. Ca pe tine te gadila altfel un campionat mondial e ok, respect placerea ta, dar un campionat mondial inseamna 90% de echipe din europa, Brazilia, Argentina, Uruguay si restul umplutura. Daca ala ti se pare variat si imprevizibil...nah, e parerea ta. Variat si imprevizibil e cand mai iese din grupa vreo rara avis din alt continent.

Se vede ca nu ai facut sport la un nivel inalt. Este MULT mai greu sa reusesti sa dai randamentul maxim la un turneu final (o luna, la finele unui sezon incarcat) decat sa reusesti sa produci ceva fotbal pe parcursul unui sezon dupa care sa zici "iata, pot si eu sa dau gol ca al lui Maradona, in meci din etapa 14, cu Getafe" :))) Una e sa poti sa faci asta intr-o zi cu soare, cand te-ai trezit tu cu chef de joc si CU TOTUL ALTA e sa poti livra asa ceva FIX LA UN TURNEU FINAL, ba chiar si intr-un meci cu incarcatura politica/emotionala uriasa cum era Argentina vs Anglia in '86. De-aia Maradona e un titan iar Messi si Cristinel sunt doi pigmei pe langa el. P.S. La faza cu faulturile bestiale pe care le incasa Maradona si de care Messi/CR sunt super-protejati te-ai facut ca ploua, evident :)))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Martie 2019, 11:31
Postat de Cristi Sorin pe 13 Martie 2019, 06:33

Ma bucur ca mai exista useri care spun ca italianul s-a impiedicat singur..Asa cred eu..

N-am văzut niciun fault acolo. Bizar e că arbitrul a părut foarte convins, VAR-ul n-a avut nimic de zis, deși era un penalty pe final, unul care decidea echipa calificată. S-a ajuns ca să se dea penalty din nimic, la cea mai mică adiere. Nu contează că Simeone a mers cu Atletico precum mielul la tăiere, nearătând nimic. Penalty-ul acordat trebuia să fie clar, incontestabil. Din nefericire, ăsta-i trendul în fotbalul actual. Jucători tot mai simulanți, arbitri tot mai impresionați.

magic4ever
magic4ever  •  13 Martie 2019, 09:49
Postat de Cristi Sorin pe 13 Martie 2019, 06:33

Ma bucur ca mai exista useri care spun ca italianul s-a impiedicat singur..Asa cred eu..

A fost fault clar...a fost impins si antins la calcai...si daca se termina 2-0 si intrau in prelungiri tot Juventus se califica pentru ca a fost superioara la absolut toate capitolele, Atletico nu a existat aseara, nu au tras un sut pe poarta....

Vezi toate comentariile (84)
Comentează