INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

Karius rupe tăcerea după gafele incredibile din finala cu Real » Mesajul emoționant postat pe Twitter

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 22:23

Loris Karius (24 de ani), goalkeeper-ul german al celor de la Liverpool, a oferit primele declarații după gafele incredibile făcute în finala Ligii cu Real: portarul a greșit decisiv la golul lui Benzema și la cea de-a doua reușită a lui Bale.

Karius a postat pe Twitter un mesaj prin care și-a exprimat regretul față de erorile făcute în finala Ligii.

"N-am dormit deloc până acum. Scenele încă se derulează în capul meu iar şi iar. Îmi cer scuze colegilor mei, vouă,fanilor, şi tuturor celor din staff. Ştiu că am dat-o în bară cu cele două gafe şi că v-am dezamăgit. Aşa cum am zis, mi-ar plăcea să dau timpul înapoi, dar nu este posibil. Este cu atât mai rău cu cât toţi simţeam că puteam să o învingem pe Real Madrid şi am fost mult timp în joc.

Le mulţumesc fanilor noştri incredibili, care au venit la Kiev şi m-au susţinut chiar şi după meci. Încă o dată mi-aţi arătat ce familie mare suntem. Vă mulţumesc tuturor şi vom reveni împreună mai puternici", a scris Karius pe Twitter.

Citește și: 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mishu_74
mishu_74  •  28 Mai 2018, 17:00
Postat de digei pe 27 Mai 2018, 23:03

In viata fiecarui portar exista cateva zile negre. Pentru Karius acestea s-au adunat in una singura. De acum putem spune ca s-a rupt blestemul, mai rau ca acea seara nu poate sa i se mai intample deci... mergem in continuare mai departe, sunt convins ca fanii de pe Anfield il vor ierta.

mai putin fanii romani, care, judecand dupa cat sunt de guralivi in virtual, ei sunt monumente absolute de competenta si profesionalism in domeniul lor....bine, domeniul lor e datul cu parerea, unde se stie ca sunt campioni mondiali :))) mcpmdr, cat de loviti in creier( pardon in locul unde ar trebui sa fie) sunt unii din natia aia.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  28 Mai 2018, 07:54

Mai Sauerkraut tocmai din respect pentru acei fani absolut fantastici ar trebui sa pleci de urgenta de la Liverpool caci poate , daca ai noroc, vreo echipa din campionatele regionale din Germania are nevoie de rezerva de portar!!!

spinoza
spinoza  •  28 Mai 2018, 07:50

Valea! La asemenea nivel nu poti face asemenea greseli! N-ai avea loc nici in liga 2-a la noi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează