LIGA CAMPIONILOR    •   REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

Marele Oliver Kahn, după greșelile șocante ale lui Karius: "Erorile îi vor distruge cariera. Nu am văzut ceva mai evident și mai brutal!"

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Duminica, 27 Mai

Oliver Kahn (48 de ani), legendarul portar al naționalei Germaniei, crede că pentru Loris Karius (24 de ani), portarul lui Liverpool, ceea ce este mai rău abia acum urmează."Nu-mi amintesc să fi văzut erori mai evidente și mai brutale. Se poate întâmpla, însă în finală este chiar dramatic. Nu va fi deloc ușor să-și scoată din cap o asemenea seară de coșmar, care riscă să îi distrugă toată cariera.

Există destui cretini care vor avea grijă să-i reamintească mereu de acest meci cu Real", a declarat fostul mare portar german despre "groparul" lui Liverpool de aseară. 

Kahn a gafat și el în finala CM 2002, cu Brazilia (VIDEO).

Citește și: Lacrimi și momente emoționante la Kiev » Ce a făcut Karius după coșmarul cu Real

Comentarii (12 ) Adaugă comentariu

talpaiute  •  27 Mai 2018, 22:32

Barcelona... A jucat în finală cu ***!! Nu știi?? Messi i-a dat numai printre craci, iar Suarez i-a rupt fundul... Porții!!!

Lengyel Adrian  •  27 Mai 2018, 21:04

Ar fi de investigat daca a facut-o intentionat!!! Este un portar decent fara mari veleitati , dar gafe din astea nu se fac nici in liga a opta engleza sau germana...

juv3ntin  •  27 Mai 2018, 20:55

Kahn o fi gafat el in finala cu Brazilia, dar a fost calcat pe mana de Kleberson, si juca cu mana rupta!! d-aia a scapat mingea in fata.

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase