Comentarii (12)
talpaiute  •  27 Mai 2018, 22:32

Barcelona... A jucat în finală cu ***!! Nu știi?? Messi i-a dat numai printre craci, iar Suarez i-a rupt fundul... Porții!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Lengyel Adrian  •  27 Mai 2018, 21:04

Ar fi de investigat daca a facut-o intentionat!!! Este un portar decent fara mari veleitati , dar gafe din astea nu se fac nici in liga a opta engleza sau germana...

juv3ntin  •  27 Mai 2018, 20:55

Kahn o fi gafat el in finala cu Brazilia, dar a fost calcat pe mana de Kleberson, si juca cu mana rupta!! d-aia a scapat mingea in fata.

luciann  •  27 Mai 2018, 20:34
Postat de teddyw pe 27 Mai 2018, 18:31

pacat pentru el, chiar avusese citeva interventii de mare portar pina la acea gafa; dar sa recunoastem, e ceva ce nimeni n-a bagat de seama....Benzema se afla in offside cind i s-a pasat...daca tusierul ridica steagul in prima faza nu s-ar fi intimplat nimic....dar a considerat ca Benzema si-asa nu mai ajungea mingea si a ramas cu steagul jos...ma intreb ce zice regulamentul in asemenea cazuri....

N-a fost offside, pune stop-cadru in momentul pasei!

Sergio Variu  •  27 Mai 2018, 19:43

Barcelona in ce finala a jucat?

hannah.robinson  •  27 Mai 2018, 19:27
Postat de Sergio Variu pe 27 Mai 2018, 18:47

Liverpool o petarda de echipa

Mult sub fcsb ai?

shumi_panco_gool  •  27 Mai 2018, 19:21

Frumoasa executia lui Bale dar nu era chiar asa de departe si Karius parca isi retrage mainile...mi se pare dubios sa greseasca chiar asa...

sibelius  •  27 Mai 2018, 19:18
Postat de fcsb.86 pe 27 Mai 2018, 18:35

Faza trebuia intoarsa... sau cel putin asa e normal.

Fa-te arbitru!

eugeniustin  •  27 Mai 2018, 18:51
Postat de teddyw pe 27 Mai 2018, 18:31

pacat pentru el, chiar avusese citeva interventii de mare portar pina la acea gafa; dar sa recunoastem, e ceva ce nimeni n-a bagat de seama....Benzema se afla in offside cind i s-a pasat...daca tusierul ridica steagul in prima faza nu s-ar fi intimplat nimic....dar a considerat ca Benzema si-asa nu mai ajungea mingea si a ramas cu steagul jos...ma intreb ce zice regulamentul in asemenea cazuri....

nu a fost offside.

Sergio Variu  •  27 Mai 2018, 18:47

Liverpool o petarda de echipa

  • 1
  • 2
Comentează