INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - VILLARREAL

Klopp a învățat din greșelile celor de la Bayern: „Noi nu vom face asta cu Villarreal”

Jurgen Klopp/ foto Imago Images
Jurgen Klopp/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2022 21:07 / Actualizat marti, 26 aprilie 2022 22:19

Jurgen Klopp (54 de ani), antrenorul celor de la Liverpool, a analizat partida cu Villarreal din turul semifinalelor Champions League. Germanul și-a arătat admirația pentru „Submarinul Galben” și antrenorul Unai Emery.

  • Liverpool și Villarreal se întâlnesc în turul semifinalelor Champions League, miercuri, 27 aprilie, de la 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.
  • Returul se va disputa pe 3 mai

Villarreal este considerată surpriza acestei ediții de Liga Campionilor, după ce le-a eliminat pe rând pe Juventus (4-1 la general), în optimi, și pe Bayern Munchen (2-1 la general), în sferturi. Jurgen Klopp admite că nu va cădea în aceeași capcană precum cei doi giganți răpuși de trupa lui Unai Emery. 

Manchester City- Real Madrid 4-3 » Show cu 7 goluri pe Etihad » City a dominat copios duelul cu Real, dar Benzema îi ține pe „galactici” în lupta pentru finală. Istvan Kovacs, la înălțime!
Manchester City - Real Madrid 4-3
Manchester City- Real Madrid 4-3 » Show cu 7 goluri pe Etihad » City a dominat copios duelul cu Real, dar Benzema îi ține pe „galactici” în lupta pentru finală. Istvan Kovacs, la înălțime!

Jurgen Klopp: „Nu o vom subestima pe Villarreal”

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a admis că a analizat-o foarte amănunțit pe Villarreal și a declarat că a rămas impresionat de echipa lui Emery, în ciuda faptului că „Submarinul Galben” ocupă doar locul 7 în La Liga.

Am analizat-o cum trebuie pe Villarreal. Am un respect deosebit pentru Unai și pentru echipă. I-am urmărit cum trebuie și WOW! Impresionant. Este un manager obsedat de detalii. Are diferite moduri de a presa și de a reacționa la diferite scoruri.

Este un antrenor de clasă mondială care face o treabă incredibilă. Ar fi putut exista un mic avantaj pentru ei, în cazul în care Juve sau Bayern i-ar fi subestimat, dar asta nu se va întâmpla cu noi. Ei vor să se califice în finală, dar și noi avem același obiectiv

Ei sunt pe locul 7 în La Liga. După ce au câștigat sfertul de finală cu Bayern, între timp au jucat cu Bilbao și Unai a schimbat 11 jucători. Campionatul din Spania este în mod evident competitiv.

Unai are mereu un plan, indiferent că este condus sau că este în avantaj. Sunt momente în care vom suferi și știu asta. Nu trebuie să avem emoții, pentru că și noi îi putem face pe ei să sufere”, a declarat Klopp la conferința de presă premergătoare meciului cu Villarreal, citat de Mirror.

Totul despre Liverpool - Villarreal:

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Joaquin, dezlănțuit după ce a câștigat Cupa Regelui cu Betis » S-a pozat din nou dezbrăcat cu trofeul!

Ucrainenii au luat decizia finală: ce se întâmplă cu sezonul 2021/2022! Rezultatul care îl poate costa pe Lucescu prezența în grupele Ligii Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează