INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - LIVERPOOL

Klopp ironic la conferința de presă înaintea meciului cu Roma: "Reacțiile sunt de parcă am fi pierdut în tur"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 23:51

Jurgen Klopp a susținut conferința de presă înaintea meciului cu Roma de miercuri. Tehnicianul neamț îi taxează pe cei care dau formația italiană cu mari șanse de calificare, mai ales că rezultatul din tur a fost 5-2 în favoarea formației sale. 

"Probabil că Barcelona a crezut că totul s-a decis. Toată lumea ne spune că e posibil ca Roma să ne învingă cu 3-0 sau 4-0. Nimeni nu i-a spus asta și Barcelonei. Nu că am avea nevoie, dar e bine că avem acest avertisment.

Sunt de părere că merităm să fim în semifinale. Dacă vom obține rezultatul care ne califică vom întări această idee. Dacă nu, înseamnă că Roma va merita să meargă în finală.

După rezultatul de pe Anfield reacțiile au fost de parcă am fi pierdut. Spun asta din moment ce văd oamenii că spun că Roma trebuie să câștige doar cu 3-0.

Să nu uităm că a fost o diferență destul de mare. Nu vom sta la vestiare să așteptăm. Suntem la Roma pentru a ne lupta pentru visele noastre. Vrem să mergem în finală", a zis Klopp la conferința de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  02 Mai 2018, 11:11

mai conteaza cine se califica in finala? pe hotii de la real sa-i bata m-as bucura...

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  02 Mai 2018, 09:20

@Andronic Popovici , se pare ca nu intelegi nimic din fenomen ...

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  02 Mai 2018, 09:19

De departe unul dintre cei mai echilibrati si inteligenti antrenori de pe planeta ! Mare pacat ca ai nostri ( mai ales *** ... ) nu reusesc sa invete de la el !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează