INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - BARCELONA 3-0

Klopp, șocat de eliminarea Barcelonei: "Nu e vorba că nu respect Roma"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 10:05

Liverpool a învins-o în dublă manșă pe Manchester City, scor 2-1 și 3-0, și s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor alături de AS Roma, care a reușit o revenire de senzație în fața Barcelonei.

Lui Jurgen Klopp, managerul "cormoranilor", nu i-a venit să creadă când a auzit că AS Roma s-a impus cu 3-0 pe teren propriu după ce în tur pierduse cu 1-4.

"Urcam scările şi cineva mi-a spus de eliminarea Barcelonei. Am crezut că e o glumă. Nu e vorba că nu respect Roma, e o echipă fantastică. Pur şi simplu nu mă aşteptam la asta, dar credeam că este posibil.

Ni l-au dat nouă pe Mo Salah şi tot sunt în semifinale, e un lucru mare! Champions League nu e despre perfecţiune, este despre rezultate, caracter, mentalitate şi atitudine. Au creat asta şi au luptat pentru rezultat. Îmi place asta la nebunie", a declarat Klopp.

"Nu a fost cel mai bun meci al nostru, dar am meritat victoria în final cu City. Sunt multe lucruri pe care le puteam face mai bine. Ştiam că dacă vom înscrie un gol, totul se va schimba. Acum suntem în semifinale" Jurgen Klopp

Vezi VIDEO cu golurile de la AS Roma - Barcelona 3-0!

Tragerea la sorți a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor va avea loc vineri, la ora 14:00, la Nyon. Prima manșă se va disputa pe 24 și 25 aprilie, iar returul pe 1 și 2 mai. Finala va avea loc pe 26 mai, la Kiev, pe stadionul NSC Olimpiyskyi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Aprilie 2018, 14:59

Norocul lui Klopp a stat in fluierul celor doi centrali, din ambele manse. Chiar daca, in comparatie cu MC, cormoranii au dat dovada de "caracter, mentalitate şi atitudine".

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  11 Aprilie 2018, 12:27

Sehr gut, herr Klop!

wba33
wba33  •  11 Aprilie 2018, 11:00
Postat de carol_k pe 11 Aprilie 2018, 10:48

Pe langa atmosfera incredibila de pe Anfield Liverpool vine si cu un antrenor de superclasa ... Nu doar cunoscator al fenomenului ci si un mare caracter, un om educat, carismatic, cu personalitate. La investitiile in jucatori pe care le-a facut, mai bine zis nu le-a facut, deja rezultatele sunt cu mult peste asteptari. Asta este ANTRENOR, iti face performanta cu bani mai putini decat principalii contracandidati.

Ca dica

Vezi toate comentariile (5)
Comentează