INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG 1-4

Ronald Koeman, întrebat despre demisie după rușinea cu PSG: „Plec acasă decepționat și trist”

Foto: Guliver/GettyImages +24   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 07:59 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 09:29

Barcelona a fost umilită pe „Camp Nou”, 1-4 cu PSG, în turul optimilor UEFA Champions League, iar antrenorul Ronald Koeman a încercat să găsească explicații pentru seara nefastă a catalanilor.

La conferința de presă, antrenorul olandez a recunoscut superioritatea francezilor și a spus că nu are de gând să renunțe la banca Barcelonei, fiind convins că poate îmbunătăți jocul echipei.

„Cei de la PSG au fost superiori. Au fost mai eficienți, mai ales Mbappe. Rezultatul este o lovitură dură, care reflectă superioritatea lui PSG, mai ales în repriza a doua.

Aș putea să mint, dar după 1-4 pe teren propriu este foarte complicat. Avem puține șanse la calificare. PSG a fost o echipă completă, ne-a depășit din punct de vedere fizic, dar și al posesiei. Meciul arată că avem lipsuri, precum mai multă agresivitate în defensivă.

Rezultatul este mereu responsabilitatea antrenorului. Nu am putut să-i blocăm pe atacanți. Dar PSG are deja o echipă construită, noi suntem în tranziție. Dar e clar responsabilitatea mea. Plec acasă decepționat și trist, în special din cauza diferenței din repriza a doua. Am spus de multe ori că ne lipsesc anumite lucruri care se cer la acest nivel. Trebuie să fim realiști. Schimbăm echipa, avem jucători tineri, absențe importante. Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat și să facem îmbunătățiri.

Accept înfrângerea și continuăm să muncim. Ar fi o nebunie să spun că nu vreau să mai rămân după o asemenea înfrângere. Suntem la jumătatea drumului, nu la final. O schimbare nu se face în două luni. Sunt sigur că dacă vom merge pe acest drum vom fi mai buni, vom fi la nivelul la care se așteaptă să fim”, a spus Koeman, potrivit Mundo Deportivo.

FOTO Imagini tari din Barcelona - PSG 1-4

+20 FOTO

VIDEO 6 jucători au evoluat pentru Barcelona și PSG

Citește mai multe știri din UEFA Champions League: 

Barcelona - PSG 1-4 » Mbappe s-a distrat cu Barca lui Messi! Catalanii, umiliți pe „Camp Nou”

Fază dubioasă în Barcelona - PSG! Catalanii au cerut vehement penalty » Decizia arbitrului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  17 Februarie 2021, 17:31

zero barat ca antrenor!!!

kensan.gmm
kensan.gmm  •  17 Februarie 2021, 16:52

Koeman a distrus aceasta echipa a Barcelonei... sa vedeti cand pleaca si Messi , peste locul 7 in LaLiga nu o sa mai termine. S-a terminat cu Barcelona asa cum s-a terminat si cu alte mari echipa a Europei. Datorii imense plus o echipa foarte slaba valoric.

gesepescu
gesepescu  •  17 Februarie 2021, 16:24
Postat de melcul_furios pe 17 Februarie 2021, 16:21

Barcelona nu o sa fie o echipa mare inca 3-4 ani de aici inainte, pur si simplu nu sunt bani. Echipele mari sunt facute cu bani multi - PSG, City, toate.

eu as zice chair mai mult 10 ani

Vezi toate comentariile (8)
Comentează