INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ITALIA

Laude și nota 8,5 pentru Dennis Man în Gazzetta dello Sport: „Devastator, s-a maturizat și arată multă calitate”

Dennis Man, Serie B. Foto: Instagram
Dennis Man, Serie B. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 15:35 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 15:35

Dennis Man (25 de ani) este ales în Gazzetta dello Sport personajul acestui sezon în care „Parma de vis” domină Serie B: „A dovedit o creștere în planul caracterului. Parma lui Pecchia zboară pe aripile lui Man, care, dacă va continua la fel, va confirma că face parte dintr-o altă categorie”.

Parma s-a desprins în fruntea topului din Serie B, cu cinci puncte avans față de Venezia și Catanzaro după 11 etape. Jumătate dintre cele 23 de goluri marcate de lider îi aparțin lui Benedyczak (6 reușite) și lui Man (5). 

Extrema română s-a dezlănțuit în ultimele etape, punctând de trei ori în partidele cu Como (2-1) și cu Ascoli (3-1), iar cotidianul Gazzetta dello Sport l-a desemnat pe Dennis personajul reprezentativ al acestei "Parma de vis" și i-a acordat nota 8,5 pentru prestațiile din această stagiune în care n-a lipsit decât în trei meciuri.

Messi i-a plătit-o în direct, imediat după ce a primit Balonul de Aur: „Acum schimbi subiectul? Ești un fiu de c***ă”
BALONUL DE AUR
Messi i-a plătit-o în direct, imediat după ce a primit Balonul de Aur: „Acum schimbi subiectul? Ești un fiu de c***ă”

„A venit ceasul maturizării lui Dennis Man”

„Man a crescut, arătând determinare și multă calitate. La 25 de ani a venit ceasul maturizării. După o adolescență poate prea lungă, Dennis demonstrează că a crescut din punctul de vedere al caracterului și le dă dreptate celor ce au cheltuit mai mult de 12 milioane de euro pentru a-l avea. Talentul român a colecționat deja 8 prezențe, 7 ca titular, și 5 goluri.

Până acum continuitatea a fost punctul său slab și faptul că Pecchia a reușit (sau e pe cale să reușească) să-l includă în proiect este un merit al antrenorului (care nu a renunțat să creadă în potențialul său) și al jucătorului (care a avut umilința de a reflecta asupra greșelilor comise). 

Cu mingea la picior, Man aparține unei categorii superioare, doar că deseori calitățile tehnice nu sunt suficiente pentru a-i garanta o carieră strălucită. Acum, prin delicatețea atingerilor de minge și driblingurile sale imprevizibile, Man a știut să adauge și acea determinare necesară chiar și în Serie B", l-a lăudat cotidianul roz.

Dennis Man are 5 goluri din 12 șuturi la Parma!

Aceeași sursă citată îl consideră devastator pe Man: „Parma lui Pecchia zboară pe aripile lui Man, care, dacă va continua la același standard, va confirma că face parte dintr-o altă clasă. Cu Ascoli, fostul FCSB-ist a semnat prima doppietta în Serie B (14 goluri în total), găsind al patrulea gol în ultimele patru partide (câte a realizat în precedentele 20 de jocuri din campionat). 

Vârful de randament coincide și cu o altă statistică interesantă, cele cinci goluri din actuala Serie B au venit după 12 șuturi încercate. Man are astfel cea mai bună rată de concretizare (42%) dintre toți fotbaliștii din liga secundă ce au înscris minimum de trei ori. Și dacă va începe să amenințe poarta mai des?".

17goluri și 6 pase decisive a reușit Dennis Man în 82 de partide disputate în Serie A, Serie B și Coppa Italia în tricoul Parmei

Citește și: 

Răzvan Marin, criticat după ultima evoluție la Empoli: „A greșit pase simple, a suferit în fața calității adversarilor”

Unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal din lume, aproape de faliment. Patronul cere sprijinul suporterilor: „Avem nevoie de 2 milioane de lire sterline pentru a ne salva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează