INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

FOTO Lautaro, Barcelona și Thuram, ținta meme-urilor după încheierea „optimilor” Champions League

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 14:08 / Actualizat joi, 14 martie 2024 14:51

Odată cu încheierea optimilor Champions League, fanii fotbalului și-au lăsat imaginația să zburde pe rețelele sociale cu meme-uri devenite viriale. Lautaro Martinez, Barcelona și Marcus Thuram au fost pricipalele ținte ale ironiilor.

Gestul bizar prin care Marcus Thuram (Inter) îl prinde de testicule pe Stefan Savic (Atletico Madrid), lovitura de la 11 metri execută mult peste poarta lui Oblak de Lautaro Martinez, care a consimțit eliminarea milanezilor din Champions League și revenirea Barcelonei în sferturile Champions League, pentru prima dată de la plecarea lui Lionel Messi, au fost subiectele care au stârnit cel mai frecvent amuzamentul internauților microbiști.

Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut în dosar precum „Bocciu”
RAPID
Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut în dosar precum „Bocciu”

GALERIE FOTO. Lautaro Martinez a „trimis mingea pe lună”

+31 FOTO

Fiind și cel mai recent, șutul ratat complet de la 11 metri de Lautaro Martinez a fost cel mai puternic ironizat. Mai multe meme-uri râd de starul argentinian al milanezilor pentru că este „absent” în meciurile cele mai importante ale sezonului, în timp ce pe parcursul stagiunii atinge forma sa obișnuită.

Cele mai multe meme-uri fac haz de necazul lui Martinez cu privire la șutul său trimis peste poarta apărată de Oblak. Mingile „expediate” în spațiu, care amintesc de alte ratări istorice, sunt cele cu cea mai ridicată frecvență.

Barcelona, ironizată și când face performanță

Barcelona este dovada vie că și în momentele în care faci performanță poți să fii ironizat. Calificarea catalanilor în sferturile Champions League, pentru prima dată de la plecarea lui Lionel Messi, a fost comparată cu un moment din Tom și Jerry, în care Tom se trezește din senin în Rai.

Internauții au glumit și pe seama posibilității ca Barcelona să o întâlnească pe Bayern în sferturi, echipa care le-a administrat catalanilor cele mai usturătoare înfrângeri în Champions League, în istoria recentă a competiției.

Nici Real Madrid nu a scăpat imaculată. „Albii” au fost ironizați printr-un meme în care se insinuează că ar avea locul asigurat în finala Champions League, deoarece vor beneficia de un culoar facil.

Fanii fotbalului s-au amuzat și pe seama gestului bizar comis de Marcus Thuram, care l-a apucat de testicule pe Stefan Savic.

VIDEO Carlos Menendez, preparator fizic Petrolul, despre anii unici petrecuți cu Simeone la Atletico: „Cholo e o persoană extraordinară”

Citește și:

Ce riscă Daniel Niculae, în baza legii „Dumitru Dragomir”
RAPID
Ce riscă Daniel Niculae, în baza legii „Dumitru Dragomir”
Primele impresii ale lui Dan Șucu la meciurile Rapidului: „Mi se părea exagerat”
RAPID
Primele impresii ale lui Dan Șucu la meciurile Rapidului: „Mi se părea exagerat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează