INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

UPDATE Vizat de fani după eșecul cu Bayern, Lenglet răspunde: „Avem o misiune acum”

Clement Lenglet, alături de Robert Lewandowski în meciul din Champions League // foto: Imago Images
Clement Lenglet, alături de Robert Lewandowski în meciul din Champions League // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 19:21 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 19:21

Învinsă de Bayern la Munchen, scor 0-3, Barcelona a căzut, după 21 de ani, în Europa League. În ciuda eșecului, unii dintre jucătorii blaugrana, precum Clement Lenglet și Riqui Puig, nu au părut foarte afectați de rezultat.

UPDATE, 19:15. Lenglet reacționează după atacul fanilor

„Vreau să trimit un mesaj fanilor. Am văzut o imagine cu mine în care zâmbesc alături de Lewandowski despre ceva ce tocmai se întâmplase în acel moment, după meci. Este o reacție care nu reflectă în niciun caz sentimentul meu față de rezultat. 

Valorile mele sunt incontestabile și oricine mă cunoaște îmi știe angajamentul și dragostea mea pentru fotbal, pentru Barça și mai ales pentru fanii noștri. Astăzi suntem foarte triști, dar acum avem o misiune: să o aducem pe Barcelona unde îi e locul”, a scris Lenglet pe Instagram.

ȘTIREA INIȚIALĂ

0-3 cu Bayern Munchen, cuplat cu victoria Benficăi în fața lui Dinamo Kiev, 2-0, sunt rezultatele care au făcut ca Barcelona să încheie grupa E din Champions League pe locul 3.

Xavi are în mână o praștie, azi se trage cu gloanțe!
EDITORIAL
Xavi are în mână o praștie, azi se trage cu gloanțe!

Clement Lenglet și Riqui Puig, criticați de fanii Barcelonei 

În ciuda eșecului de proporții pentru Barcelona, echipă care-și propune an de an să urce până-n fazele superioare din Champions League, doi dintre jucătorii blaugrana n-au părut foarte afectați de deznodământul grupei.

De exemplu, Clement Lengleta fost surprins glumind și râzând alături de rivalul Robert Lewandowski imediat după fluierul final. Evident, atitudinea stoperului francez nu le-a picat bine fanilor Barcelonei.

Riqui Puig a fost filmat de camerele El Chiringuito cum urmărea serialul „La Casa de Papel” pe o tabletă, la ieșirea din stadion. Încă o acțiune care i-a iritat pe fanii Barcelonei, nevoiți să se adapteze unei noi realități. Începând din primăvară, ei vor privi meciurile europene ale echipei favorite joia, în a doua competiție internațională ca importanță, Europa League.

Dacă Clement Lenglet a fost integralist, Riqui Puig a fost introdus pe teren în minutul 73, în locul lui Frenkie de Jong.

Citește mai multe știri din Champions League: 

Acesta e Atletico! Eroul lui Simeone a jucat o repriză cu fractură!

Ninsoare ca-n povești la Bergamo » Meciul Atalanta - Villarreal, amânat!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1ianuarie
1ianuarie  •  09 Decembrie 2021, 17:22

Poate ne spui vre-un jucător care,cum spui tu,se potrivește cu filozofia echipei,mă rog,care o fi aia.

2528389220528911
Ionut Costache  •  09 Decembrie 2021, 14:18

Lenglet este unul din jucatorii care au contrbuit din plin la decaderea Barcelonei pana la nivelul de acum. E clar ca nu ii pasa de club si nu are nicio problema sa piarda. A fost adus ca o mare speranta pentru a face pereche cu Pique, dar nu va fi tinut minte decat pentru gafe, faulturi aiurea si un joc mult sub nivelul clubului. El se inscrie in acea categorie de jucatori francezi adusi pe bani buni la Barcelona, care nu au/aveau nicio treaba cu stilul de joc al echipei: Dembele, Digne, Umtiti, Griezmann. Macar la Griezmann s-a vazut ca si-a dorit si a depus eforturi sa se integreze, dar era clar ca nu se potriveste cu filozofia de joc de acolo. Ceilalti enumerati de mine nu s-au remarcat decat cu ifose de vedete si cu un joc anost, fara a fi clar pe ce criterii au fost adusi la acest club (mai ales in contextul in care au venit intr-o echipa cu un stil de joc specific si in inlocuirea unor jucatori de clasa cu care Barca obtinuse mari performante).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează