INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PRELIMINARII

Liga Campionilor. Două meciuri din primul tur preliminar, decise la „masa verde” » Campioanele Slovaciei și Kosovo, eliminate fără joc

Slovan Bratislava (alb) a pierdut la „masa verde” duelul cu Klaksvik // foto: Facebook @ SK Slovan Bratislava
Slovan Bratislava (alb) a pierdut la „masa verde” duelul cu Klaksvik // foto: Facebook @ SK Slovan Bratislava

Articol de - Publicat marti, 25 august 2020 10:40 / Actualizat marti, 25 august 2020 10:43

Slovan Bratislava (Slovacia) și Pristina (Kosovo) au fost obligate să intre cu tot lotul în carantină și duelurile din 21 și 22 august au revenit cu 3-0 lui Klaksvik (Feroe) și Lincoln Red (Gibraltar).

Pandemia afectează debutul noii ediții a Ligii. Campioanele Slovaciei și Kosovo au fost eliminate din primul tur preliminar, fără să poată juca. Infecția cu COVID-19 le-a atras eșecul (0-3) la „masa verde” în întâlnirile din deplasare cu outsiderele Klaksvik (Feroe) și Lincoln Red Imps (Gibraltar). 

Decizia a fost anunțată ieri de Curtea de Apel a UEFA, în regim de urgență, pe baza anexei 1.2.1 a regulamentului Ligii, în condițiile în care ambele echipe au intrat, forțat, în carantina prevăzută!

Și întăririle, pozitive!

Slovan trebuia să joace la 21 august, dar autoritățile din Bratislava au trimis la izolare întreg lotul, după ce un jucător a ieșit pozitiv consecutiv la testele făcute în două zile. Cei de la FC Pristina și apucaseră să zboare în Gibraltar, toți jucătorii fiind negativi la plecare. 

Numai că pe 18 august, la sosire, mai mulți membri ai delegației au ieșit pozitivi și au ajuns în carantină. Meciul s-a amânat pe 22 august, iar clubul a primit autorizarea de a folosi jucători de pe lista „suplimentară”, însă cu condiția să nu fie infectați. Din nefericire, opt dintre „întăriri” au fost, iar kosovarii au dat forfait.

VIDEO. Dan Petrescu, anunț vital înainte de duelul de foc cu Dinamo Zagreb: „Acum lumea nu mai are scuze dacă se va întâmpla ceva pe teren”

Mai multe știri din fotbalul internațional:

3 nume mari OUT de la Barcelona! După Luis Suarez, alte vedete au fost anunțate de Koeman să-și facă bagajele

Tensiune la Barcelona » Vestea dură dată de Koeman lui Suarez!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  25 August 2020, 17:10

"dar autoritățile din Bratislava au trimis la izolare întreg lotul, după ce un jucător a ieșit pozitiv" ??? Alti prosti !

nightought
nightought  •  25 August 2020, 12:33
Postat de tutan_camon pe 25 August 2020, 12:15

Dacă ar fi fost Ruşinamo, evident e o utopie să joace leşinaţii ddb in cupele europene, s-ar fi dus Burlanu, peste ei şi facea din 0-3, 3-0. Din pix.

Iar tu daca ai fi avut ceva in tartacuta nu ai fi facut un comentariu stupid , care nu intereseaza pe nimeni ! Ce are s....cu prefectura !

tutan_camon
tutan_camon  •  25 August 2020, 12:15

Dacă ar fi fost Ruşinamo, evident e o utopie să joace leşinaţii ddb in cupele europene, s-ar fi dus Burlanu, peste ei şi facea din 0-3, 3-0. Din pix.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează