INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CALIFICARE

Jurgen Klopp a aruncat prosopul » Liga Campionilor, interzisă pentru Liverpool?

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool // foto: Guliver/gettyimages
Jurgen Klopp, antrenor Liverpool // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 21:14 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 21:18

Jurgen Klopp (53 de ani), antrenorul lui Liverpool, pare resemnat cu ideea că actuala campioană din Premier League va rata calificarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor.

Cu 30 de etape scurse din Premier League, Liverpool ocupă locul 6, având un deficit de 5 puncte față de Chelsea, ocupanta poziției 4, prima care asigură calificarea în Liga Campionilor. „Cormoranii” trec printr-un moment inedit în istoria clubului: au 6 înfrângeri consecutive pe teren propriu și s-au îndepărtat de locurile de Ligă.

În acest context, Klopp a recunoscut că echipa sa ar putea să nu se claseze între primele 4 în campionat și, implicit, să nu participe în cea mai importantă competiție inter-cluburi sezonul viitor.

Jurgen Klopp: „Liga Campionilor, misiune dificilă”

„La Tottenham, Gareth Bale joacă din nou, sunt iarăși în cursă. Manchester City și United sunt departe de noi, iar Chelsea este pe o pantă ascendentă. Să ajungem în Liga Campionilor din campionat va fi dificil, știm asta. Iar în mod normal nu câștigi Liga Campionilor într-un sezon în care ai accidentări așa grave și multe cum avem noi.

Ratarea calificării ar însemna o pierdere financiară imensă. În rest, nu mult. Sunt conștient că aproape la toate cluburile din lume aș fi tras la răspundere pentru o situație ca a noastră din prezent. Este complet normal, aș accepta (n.r. - să fie demis) imediat, dar la Liverpool lucrurile stau altfel”, a spus Klopp într-o discuție cu Lothar Matthaus, citat de Goal.com.

Totuși, ratarea primelor 4 locuri în Premier League nu înseamnă neapărat că Liverpool nu va participa în sezonul viitor al Ligii Campionilor. Acest lucru se va întâmpla oricum, dacă „cormoranii” vor câștiga actuala ediție a Ligii, în care sunt calificați în faza sferturilor de finală. 

Clasament Premier League: Liverpool, pe 6

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Benzemagic » Atacantul francez, providențial pentru Real Madrid

Meci de coșmar în Serie A pentru Chriricheș, Răzvan Marin, Man și Mihăilă! » Deznodământ incredibil

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează