INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LINCOLN - CFR CLUJ 1-2

Asta-i ultima! CFR Cluj se plânge și de mingea din Gibraltar: „A fost foarte ciudată” + Alte scuze pentru jocul slab

CFR Cluj a învins-o pe Lincoln Red Imps, scor 2-1, în prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Returul e pe 28 iulie, în Gruia. Marius Bilașco a găsit mai multe explicații pentru jocul sub așteptări. +4   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe Lincoln Red Imps, scor 2-1, în prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Returul e pe 28 iulie, în Gruia. Marius Bilașco a găsit mai multe explicații pentru jocul sub așteptări.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 21:18 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 22:31

CFR Cluj a învins-o pe Lincoln Red Imps, scor 2-1, în prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Returul e pe 28 iulie, în Gruia. Marius Bilașco a găsit mai multe explicații pentru jocul sub așteptări. 

  • Totul despre Lincoln - CFR Cluj  
  • Dacă trece de turul 2, CFR Cluj o va înfrunta mai departe pe Slovan Bratislava sau Young Boys. Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe 3/4 august, respectiv 10 august.

CFR Cluj a făcut o primă repriză modestă în Gibraltar. Lincoln Red Imps a reușit să înscrie, la finalul unei acțiuni spectaculoase, și a ajuns frecvent în preajma porții apărate de Arlauskis. Marius Bilașco se plânge de condițiile în care s-a jucat partida. 

Marius Bilașco, după CFR Cluj - Lincoln: „Rezultatul contează”

„Contează rezultatul. În repriza secundă am ieșit bine de la vestiar. Ne-am adaptat mai bine la condițiile de joc și a fost o victorie meritată în final. Important e că am reușit să câștigăm. A fost o suprafață foarte proastă, ca să fiu sincer. Foarte ciudată a fost și mingea cu care s-a jucat. 

A fost o deplasare complicată pentru noi. Am trecut granița pentru antrenamentul oficial, a fost greu. Acum trebuie să ne concentrăm la următorul meci. Cred că lucrurile vor fi mult mai stabile pe viitor. 

Au venit mulți jucători noi, este și un antrenor nou. Toți acești factori au făcut ca jocul să nu fie cum ne dorim în anumite momente”, au fost explicațiile lui Bilașco, la Look Sport+, pentru meciul slab din Gibraltar. 

Asta-i ultima! CFR Cluj se plânge și de mingea din Gibraltar: „A fost foarte ciudată” + Alte scuze pentru jocul slab
*Statisticile meciului, via sofascore.ro

*Statisticile meciului, via sofascore.ro

VIDEO Șumudică a făcut haos la pauză: „Le-am spart în vestiar! Jucătorii aveau nevoie de un șoc”

Citește și alte știri despre Lincoln - CFR Cluj: 

Lincoln - CFR Cluj se vede la TV! Cine a cumpărat drepturile cu o oră înainte de startul partidei

CFR, nemulțumită de condițiile din Gibraltar: „Nu e de Champions League! O deplasare complicată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (70)
gabri80el
gabri80el  •  22 Iulie 2021, 03:54
Postat de ionica007 pe 21 Iulie 2021, 07:37

Proostovane, nu s-a plans nimeni, si e problema ta ca dintr-o fraza pe care esti in stare sa o citesti nu pricepi nimic. Problema la tara asta este ca este plina de moluste ''inteligente'' ca tine...

ionica , rezerva fara frica

sakamoto
sakamoto  •  21 Iulie 2021, 11:57

CFR este campioana Romaniei, in ultimii 4 ani. Pacat ca nu l-au cumparat pe Deian Sorescu! Alibec si Budescu nu fac impreuna, cit valoreaza Sorescu. Dai un ban, dar stii ca face!

dexter
dexter  •  21 Iulie 2021, 11:43
Postat de jgcwgwgvgebtr pe 21 Iulie 2021, 10:49

Nu degeaba spunea Petrescu ca au meci greu cu o echipa de looser-i. CFR-ul e o echipa de jucatori modesti, limitati chiar. Atata vreme cat ii injura si ii punea la treaba au fost rezultate. Cand a vazut ca nu mai vor sa munceasca a plecat. Din pacate Clujul arata tot mai putin a echipa ungureasca si tot mai mult a echipa romaneasca.

gigist detected!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează