INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA G

Barcelona - Juventus » Duelul pe care-l așteaptă toți microbiștii: Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo. Cine stă mai bine la confruntările directe

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2020 20:34 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 21:00

Partida dintre Barcelona și Juventus, programată marți seară, de la 22:00, le va oferi iubitorilor fotbalului șansa să îi revadă într-o înfruntare directă pe protagoniștii celei mai populare revalități din fotbal în ultimii zece ani, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

  • Meciul va putea fi urmărit pe Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport, dar și în format liveTEXT pe GSP.ro

Partida programată marți seara va fi a 36-a confruntare dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, decarul catalanilor fiind în avantaj, cu 16 victorii şi 21 de goluri marcate. Cristiano Ronaldo a înscris la rândul său de 18 ori şi a câştigat 10 partide disputate până acum în toate competiţiile împotriva starului Barcelonei.

Interesant este că, dacă e excludem Supercupa Spaniei, Messi și Ronaldo s-au întâlnit doar de două ori într-o finală. Argentinianul a ajutat-o pe Barcelona să câștige cu 2-0 împotriva lui Manchester United în 2009, în timp ce portughezul a marcat în triumful lui Real Madrid din Copa del Rey, în sezonul 2010-2011.

Ronaldo nu a marcat împotriva lui Messi în Liga Campionilor

Cristiano nu a reuşit să puncteze împotriva lui Messi într-un meci din Champions League, în timp ce vedeta argentiniană a înscris de trei ori în cinci meciuri. 

Argentinianul a marcat trei goluri într-o victorie a Barcelonei în El Clasico, în 2014, scor 4-3, Ronaldo n-a reușit niciun hattrick contra lui Messi.

VIDEO. Giovanni Becali: „La Barcelona erau vrăjeli pe care eu le-aveam fumate”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi? Noiembrie de coșmar la Rangers: are cifre îngrijorătoare

A început conferința cu o glumă, apoi a fost scos din sărite » Ce l-a enervat pe Mircea Lucescu: „De cât timp eşti în fotbal? Cum să crezi asta?!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează