INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 ÎN TUR)

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 în tur) // Alisson Becker e „Bestia Nera” pentru Barcelona! A fost și în poarta Romei la „remontada” de anul trecut

FOTO: Reuters +10   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 00:00

Liverpool a câștigat returul semifinalei Ligii Campionilor cu Barcelona, scor 4-0 (0-3 în tur), și s-a calificat în a doua finală consecutivă. Portarul Alisson Becker a contribuit la a doua „remontada” istorică împotriva catalanilor.

Ernesto Valverde trăiește încă o eliminare rușinoasă din Liga Campionilor, după cea suferită sezonul trecut în fața Romei. Barcelona a câștigat atunci manșa tur de pe Camp Nou cu 4-1, dar în returul de pe Olimpico a fost inexistentă. A cedat 0-3, iar un om ieșea în evidență din tabăra romanilor.  Alisson Becker închidea poarta și îl convingea pe Klopp să scoată din buzunar 62 de milioane de euro. 

„Bestia Nera” pentru Barcelona

Destinul a făcut ca Barcelona să îl înfrunte din nou pe Alisson. De data asta părea că Messi l-a biruit. I-a marcat un gol bestial în tur, dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri.

Pe Anfield Road însă, brazilianul a fost de netrecut. Portarul a avut cinci parade, una pe final, din postură de unu la unu cu legendarul Leo Messi, și a contribuit la scrierea unei noi pagini negre din istoria Barcelonei.

Vezi și: 

VIDEO și FOTO Miracolul s-a produs! Jurgen Klopp e în a doua finală consecutivă de Ligă după o seară ISTORICĂ » Barcelona lui Messi, inexistentă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  08 Mai 2019, 11:13

Il vrei la echipa din Popesti-Leordeni a acestei hartii?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close