INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 ÎN TUR)

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 // FOTO I-au luat coroana lui Messi! :D Reacția genială a lui Santos care a devenit virală

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 15:10

Santos, echipa la care a evoluat legendarul Pelé, a reacționat pe contul oficial de Twitter după ce Barcelona a fost eliminată de Liverpool în semifinalele Ligii Campionilor, scor 0-4. În tur, catalanii câștigaseră cu 3-0.

Brazilienii l-au ironizat pe Leo Messi, vedeta Barcelonei, postând o poză cu Pelé îmbrăcat ca un rege și așezat pe un tron. Imaginea care a devenit imediat virală a fost însoțită de mesajul: „Există un singur rege!”.

Eliminarea suferită de Barcelona pe Anfield împotriva lui Liverpool, scor 4-0, în semifinalele Champions League a stârnit un val imens de glume și ironii adresate catalanilor. Cele mai multe la adresa lui Messi, care a avut o prestație modestă. (Detalii AICI)

clipboard01

Articol de Răzvan Cîrceag

Citește și:

Leo Messi și colegii săi, ținta glumelor! Cele mai tari 10 poante după o noapte istorică

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Mai 2019, 16:29

Ce să facă și amărâții ăia, umiliți de Barca la Mondialul cluburilor din 2011, după un sec 4-0? Atunci, Messi s-a distrat cu apărarea lor, marcând două goluri, unul după o scăriță, altul după ce a driblat și portarul. Se bucură și ei cum pot, venind cu enormități.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  09 Mai 2019, 16:29

Aia e poza pentru gradina zoologica!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close