INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - FC PORTO 2-0

LIVERPOOL - FC PORTO 2-0 // Jurgen Klopp exultă: „Henderson a fost sclipitor, iar golul doi a fost de clasă mondială!”

Jurgen Klopp // FOTO: Reuters
Jurgen Klopp // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 00:29

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, s-a declarat extrem de mulțumit de victoria reușită de echipa sa în meciul tur cu FC Porto, scor 2-0, în prima manșă din sferturile de finală din Champions League. 

Click aici pentru statistici de la Liverpool - FC Porto

„Sunt fericit pentru acest rezultat. Am marcat două goluri superbe și am controlat jocul. Am jucat foarte bine. Ne-am pierdut puțin ritmul în repriza secundă, dar nu-i nimic de criticat. 2-0 e un rezultat fantastic, nu am primit gol și totul a fost în regulă.

Jordan Henderson a fost sclipitor, iar golul secund a fost de clasă mondială. (n.r - gol reușit de Firmino, dintr-o fază construită de Henderson).

Sunt fericit de acest rezultat pozitiv, dar avem și returul în față. Va fi un meci intens la Porto, sunt sigur, dar noi trebuie să pregătim cum trebuie acel meci și să luptăm din nou”, a declarat Klopp, la interviul de la finalul meciului. 

Programul complet din sferturile Champions League!

Vezi și:LIVERPOOL - FC PORTO 2-0 // Anfield, iadul „dragonilor”! Liverpool a învins-o la scor de calificare pe Porto în turul „sferturilor” UCL

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
digei
digei  •  10 Aprilie 2019, 06:52

Orice meci al lui Liverpool reprezinta o adevarata incantare, am prieteni vechi fani ai lui Man Utd sau Arsenal care au doar cuvinte de lauda poentru Klopp si trupa lui. De atmosfera de pe Anfield nu mai vorbim, alta lume, alta civilizatie, alt film.

10215384427058799
Marius NT  •  10 Aprilie 2019, 03:57

Assist-ul a fost de la Trent Alexander-Arnold...Henderson i-a pasat lui Trent...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează