INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - FC PORTO 2-0

LIVERPOOL - FC PORTO 2-0 // VIDEO Pinto Da Costa, președintele portughezilor, scandalizat de prestația lui Mateu Lahoz: „Danilo are noroc că nu-i la spital, arbitrajul a fost o rușine!”

Liverpool - FC Porto 2-0 // FOTO: Reuters
Liverpool - FC Porto 2-0 // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 09:30

După FC Porto - Liverpool 2-0, Pinto Da Costa, președintele portughezilor, crede că Mohamed Salah trebuia eliminat și îi mai impută arbitrului Lahoz și două penalty-uri neacordate. 

Click aici pentru statistici de la Liverpool - FC Porto

Liverpool abordează returul de la Porto la adăpostul unui 2-0 pe care până și ziarele britanice îl consideră „norocos”.

Norocos fiindcă în minutul 31, la scorul de 2-0, arbitrul Mateu Lahoz și VAR le-au refuzat portughezilor un penalty clar, la hențul comis în careu de Alexander-Arnold.

Dar și pentru că „centralul” spaniol l-a iertat pe Salah de un cartonaș roșu, la un atac cu talpa pe tibia lui Danilo Pereira (84).

VIDEO cu cele mai tari faze

„O rușine!”

„Danilo trebuie să-i mulțumească lui Dumnezeu. Are noroc că acum nu-i la spital, Salah îi putea rupe piciorul”, s-a plâns președintele lui FC Porto, Pinto Da Costa, care a calificat prestația lui Lahoz drept „o rușine. Nu ne-a acordat două penalty-uri. Alexander-Arnold a jucat balonul cu mâna, iar Felipe a fost faultat în suprafața de pedeapsă”.

„Vă las pe voi să comentați”

Antrenorul Sergio Conceicao, în schimb, n-a dorit să comenteze arbitrajul: „Au fost, într-adevăr, câteva situații controversate. Dar vi le las dumneavoastră, ziariștilor, să le comentați.

Eu vreau doar să vă asigur că nu s-a terminat aici. Urmează repriza a doua, pe Dragao. Liverpool e o forță acasă, doar Bayern n-a pierdut pe Anfield, dar nu și-n deplasare”.

„Salah a avut mare noroc că n-a fost eliminat. Potrivit regulamentului UEFA, orice atac cu crampoanele deasupra gleznei e cartonaș roșu. VAR trebuia să-l trimită pe arbitru să revadă faza”
Mark Clattenburg, fost arbitru internațional, editorialist Daily Mail

21 de meciuri consecutivefără eșec acasă are Liverpool în cupele europene: 15 victorii, șase remize. În 12 partide n-a primit gol

0 victoriiare FC Porto pe pământ englez, în cupele europene, din 20 de încercări. Bilanț: 3 remize, 17 înfrângeri V

7 goluriși 5 assisturi a bifat Firmino (Liverpool) în 11 meciuri de Ligă pe Anfield Road

Vezi și: VIDEO Roberto Firmino, cifre fantastice după turul cu Porto: doar Ronaldo îl depășește + statistică impresionantă pe Anfield

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
nebeleizis
nebeleizis  •  10 Aprilie 2019, 12:41

Oricum le da Liverpool 3-4 la Porto si ii linisteste. Dupa 2-0 nu au mai tras, vine meciul de duminica cu Chelsea ...

allez_lfc
allez_lfc  •  10 Aprilie 2019, 12:31

Nimic din partea președintelui de la Porto despre meciul cu Roma. În afară de faza cu Salah nu e nimic discutabil. Trent nu are intenția de a juca mingea cu mâna.

771545396317549
Eugen Iustin  •  10 Aprilie 2019, 12:01
Postat de dinamovist_94 pe 10 Aprilie 2019, 11:49

.... Meciul cu Roma din PORTUGALIA ar trebui aminti de cei de la Porto, daca au curaj.

Exact.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează