INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - FC PORTO 2-0

LIVERPOOL - FC PORTO 2-0 // VIDEO Roberto Firmino, cifre fantastice după turul cu Porto: doar Ronaldo îl depășește + statistică impresionantă pe Anfield

Roberto Firmino // FOTO: Guliver/Getty Images
Roberto Firmino // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 00:11

Liverpool a învins-o fără probleme pe FC Porto, scor 2-0, în primul meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. „Cormoranii” sunt mari favoriți înaintea returului de pe 17 aprilie.

Cel mai bun om al turului cu FC Porto a fost, fără îndoială, atacantul Roberto Firmino, care a construit faza de la primul gol și a înscris golul secund. 

Brazilianul are evoluții impresionante în Champions League, iar cifrele vorbesc de la sine: în ultimele două sezoane de UCL, Firmino a influențat nu mai puțin de 20 de goluri. Brazilianul a reușit 12 goluri și 8 assist-uri, fiind depășit doar de Cristiano Ronaldo, care a produs 24 de goluri.

VIDEO cu golurile și cele mai tari faze

Fortăreața de pe Anfield

Liverpool se mai poate mândri cu o performanță remarcabilă după victoria fără gol primit cu Porto: „cormoranii” nu au primit gol în opt dintre ultimele 10 meciuri jucate acasă în Liga Campionilor, statistică ce îi plasează din nou pe băieții lui Klopp printre favoriții la trofeu. 

Vezi și: LIVERPOOL - FC PORTO 2-0 // Anfield, iadul „dragonilor”! Liverpool a învins-o la scor de calificare pe Porto în turul „sferturilor” UCL

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează