INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA C

Liverpool - PSG 3-2 // Tuchel e revoltat: "Această înfrângere nu e nici logică, nici corectă!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 09:46

Antrenorul Thomas Tuchel, învins la debutul său cu PSG în Ligă, era dezamăgit după 2-3 cu Liverpool.

"Această înfrângere nu e nici logică, nici corectă. La 2-2, noi am avut acea mare ocazie de gol, șansa ratată de Draxler", a declarat antrenorul parizienilor.

"Am făcut o primă repriză super și totuși Liverpool a marcat de două ori. Ilogic. După aceea, am jucat curajos, dar am pierdut prea multe mingi ușoare. Asta se întâmplă pe Anfield".

"Sunt mândru de echipa mea. Trebuie să muncim în continuare, încă avem șansa de a ajunge departe în această competiție. Am arătat carater, dar în astfel de meciuri trebuie să fii la 100% tot timpul"
Thiago Silva, PSG

Vezi și: Roberto Firmino, cel mai influent jucător al Ligii Campionilor în ultimul an + Liverpool, cel mai bun start din ultimii 57 de ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
hmmmm
hmmmm  •  19 Septembrie 2018, 12:21

Daca ar avea un conducator de club cat de cat cu creier, ar trebui sa-l dea afara dupa aceasta declaratie, nu poti sa faci performanta cand nu vezi lucrurile de baza. Sa nu ne mintim, PSG nu a jucat nimic in prima repriza si au marcat un gol nemeritat si neregulamentar.

hmmmm
hmmmm  •  19 Septembrie 2018, 12:18

Asta la ce meci s-a uitat??? Am crezut ca doar pe la noi sunt batuti in cap, dar se pare ca si baiatul asta a reusit sa se molipseasca...

bazileon
bazileon  •  19 Septembrie 2018, 10:30

Ce sa zica si Tuchas? In min 13.13 Liverpool avea al saptelea corner! Era o mare nedreptate si un noroc porcesc ca PSG sa nu piarda. Au avut noroc cu distrusul de Salah ca n-au luat mai multe!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează