INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

Real Madrid, lovitură înaintea meciului cu Liverpool, din Liga Campionilor » Trei titulari sunt incerți pentru partida de pe Anfield

Toni Kroos (al treilea de la stânga la dreapta, sus), Karim Benzem (ultimul din dreapta, sus) și Aurelien Tchouameni (jos, al doilea de la tânga la dreapta) sunt incerți pentru meciul cu Liverpool.
Foto: Imago
Toni Kroos (al treilea de la stânga la dreapta, sus), Karim Benzem (ultimul din dreapta, sus) și Aurelien Tchouameni (jos, al doilea de la tânga la dreapta) sunt incerți pentru meciul cu Liverpool. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 10:32 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 11:15

Campioana en titre a Europei, Real Madrid, s-ar putea prezenta la meciul contra celor de la Liverpool, din faza „optimilor” de finală ale UEFA Champions League, fără 3 jucători importanți. 

  • Liverpool - Real Madrid se joacă marți, 21 februarie, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro
  • Returul se va juca pe data de 15 martie, în Spania, la Madrid, liveTEXT pe GSP.ro

Karim Benzema (35 de ani), Toni Kroos (33 de ani) și Aurelien Tchouameni (23 de ani) sunt incerți pentru partida contra „cormoranilor”, scriu spaniolii de la AS. 

Alt sezon, aceleași deziluzii » FCSB poate rata titlul din același motiv din care a mai făcut-o de 5 ori în ultimii ani
FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-1
Alt sezon, aceleași deziluzii » FCSB poate rata titlul din același motiv din care a mai făcut-o de 5 ori în ultimii ani

Karim Benzema, Toni Kroos și Aurelien Tchouameni ar putea rata Liverpool - Real Madrid, din Liga Campionilor 

Sursa citată arată că atacantul francez al lui Real Madrid s-a antrenat duminică separat de restul echipei, alături de un preparator fizic. Karim Benzema încă se află într-un proces de recuperare în urma unei accidentări suferite în meciul cu Elche, câștigat de trupa de pe „Santiago Bernabeu” cu scorul de 4-0, în runda cu numărul 21 din La Liga. 

Toni Kroos încă se recuperează după ce a suferit de gastroenterită, motiv pentru care a ratat meciurile cu Elche și Osasuna, din La Liga. Germanul ar putea face parte din lotul deplasat de spanioli pe Anfield, totul depinzând însă de felul în care se va recupera, întrucât acesta a pierdut mai multe kilograme din cauza bolii. 

De asemenea, Aurelien Tchouameni a lipsit de la antrenamentele „galacticilor”, invocând faptul că este răcit. 

Spaniolii mai scriu că Eduardo Camavinga (20 de ani) și Dani Ceballos (26 de ani) ar urma să îi înlocuiască pe Toni Kroos și pe Aurelien Tchouameni, în cazul în care cei doi nu vor reuși să se recupereze, în timp ce brazilianul Rodrygo (22 de ani) ar urma să îi ia locul lui Karim Benzema, pe poziția de număr 9. 

VIDEO. Rezumat: Osasuna - Real Madrid 0-2

Citește și: 

Manchester United, recital cu Leicester City, înaintea confruntării cu Barcelona din Europa League

Meci fenomenal cu 7 goluri la Paris! Messi aduce victoria în minutul 90+5 cu o reușită superbă din lovitură liberă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rocky3
rocky3  •  21 Februarie 2023, 12:22

Deci hotărâți-vă, Real a dat, sau a luat o lovitură?

FCUCraiova
FCUCraiova  •  21 Februarie 2023, 09:22

Hala Madrid vamos en final

Vezi toate comentariile (2)
Comentează