INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - DINAMO TBILISI 1-1 (ÎN TUR 2-0)

Lovitură cu ricoşeu » Gestul lui Latovlevici după golul cu Tbilisi îi era adresat lui Uhrin, dar n-a fost pe placul lui Piţi

Articol de - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 07 august 2013 22:29

După golul marcat marţi seară, Iasmin Latovlevici s-a bucurat într-un mod inedit.  Click aici pentru VIDEO cu golul lui Latovlevici!

Fundaşul stînga şi-a dus mîna în formă de goarnă la gură, imitînd o maimuţă, şi a făcut gesturi obscene. Gestul a fost observat şi de arbitrul de rezervă, care i-a cerut explicaţii lui Mihai Stoica. Managerul Stelei a răspuns cu o glumă şi a făcut semn că aşa e fundaşul stînga, mai glumeţ.

Deşi lumea din tribune a crezut că ieşirea lui "Lato" îi era adresată lui Piţurcă, cel care îl criticase pentru modul în care alege să se bucure, surse autorizate susţin că ţinta a fost Dusan Uhrin. Tehnicianul ceh nu l-a agreat cînd o antrena pe Poli Timişoara, iar Iasmin era legitimat la trupa de pe Bega. Cu toate acestea, gestul nu i-a picat bine nici lui Piţi.


"Cum poate Uhrin să spună că n-a avut nimic cu Latovlevici? Nu i-a acordat nici o şansă cît timp a fost la Timişoara!"
Florin Iacob, impresarul lui Latovlevici

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  09 August 2013, 19:33

A vrut sa-i spuna lui Uhrin-atul ala ca a fost , este si va fi o trompeta !

sakamoto
sakamoto  •  09 August 2013, 10:20

Pitzi pretinde unui fotbalist sa se manifeste decent, dupa ce marcheaza. Uita insa marele antrenor cita decenta avea in cazinou dumnealui? Atunci cind trisa. Pervers. Numai seful sau Nasu il intrece in acest domeniu!

iulian099
iulian099  •  08 August 2013, 23:18
Postat de botizan pe 08 August 2013, 08:54

Nuuuu ...il vrem pe Latovlevici la nationala ... Daca nu il aduce Ponta si Cakarau la echipa , eu nu ii mai votez Ar trebui sa fie o prioritate de ordin national , ca Latovlevici sa fie in primul 11 :)))

Du-te la tine acasa si incepe cu politica nu aici , ia-ti-l in brate pe chior si bagati o sticla de votca si spageti o samanta...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează