INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ŞAHTIOR - AS ROMA, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Lucescu jr: "Şahtior trebuie să joace perfect, să nu dea Romei ocazia să intre cu şanse de calificare la pauză"

Lucescu poate ajunge cu Şahtior în sferturi
Lucescu poate ajunge cu Şahtior în sferturi

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 martie 2011 21:37

Selecţionerul Răzvan Lucescu se află la Doneţk, pentru a fi alături de tatăl său, tehnicianul lui Şahtior Doneţk, în meciul care poate duce formaţia ucraineană în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Meciul este transmis în direct pe TVR 1 şi liveTEXT GSP.RO


Lucescu jr. a fost rezervat în declaraţii:  "E un meci la fel de greu ca cel din tur, calificarea nu e jucată. Roma are o echipă formată din jucători valoroşi. Şahtior pleacă cu un avantaj, Roma va fi obligată să atace. Şahtior trebuie să joace perfect, să nu dea ocazia Romei să intre cu şanse de calificare la pauză.
Italienii au trecut şi la un sistem de 4-2-3-1, cei de la Roma spun că jucătorii îl ştiu perfect, aşa jucau şi cu Spaletti".

Răzvan Lucescu ştie cum poate Şahtiorul să-şi asigure calificarea: "Să stea cît mai departe de poartă, să nu dea Romei forţa să se apropie. Sînt convins că la un astfel de meci, Şahtior nu poate trata cu superficialitate meciul.
Şahtior are un joc foarte bine organizat, are 10 jucători care aleargă în permanenţă, construiesc foarte bine, nu pierd mingea cu uşurinţă. Dacă îşi vor menţine filozofia, cred că vor reuşi să se califice".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează