INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - ŞAHTIOR DONEŢK, MIERCURI, 21:45, TVR 1

Lucescu, sperietoare pentru campioana Spaniei » Cruyff: "Nu sînt convins că Barça poate elimina Şahtiorul"

Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi-a cîştigat respectul adversarilor de calibru
Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi-a cîştigat respectul adversarilor de calibru

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 aprilie 2011 16:14

Nu e nici o glumă! FC Barcelona chiar se teme de formaţia antrenată de Mircea Lucescu. A spus-o tehnicianul Josep Guardiola înainte şi după tragerea la sorţi, au zis-o şi fotbaliştii echipei catalane, iar acum şi creatorul filozofiei blau-grana, olandezul Johan Cruyff, avertizează în privinţa forţei campioanei Ucrainei.

În editorialul său din El Periodico, Cruyff vorbeşte despre Şahtior, despre antrenorul român Mircea Lucescu şi despre întîlnirea programată miercuri, de la 21:45, în direct la TVR 1.

"Ucrainenii au ceva aparte. Eu aş zice că sînt unici. Sînt două echipe în una: prima formată din portari, fundaşi şi mijlocaşi din ţară şi cîte un european de calitate (cel mai apreciat e croatul Srna), iar a doua formată din mijlocaşi ofensivi şi atacanţi brazilieni Mulţi şi talentaţi. Un produs doi într-unul, pe care antrenorul lor a ştiut să-l transforme într-o superechipă, solidă în apărare şi periculoasă în atac.

Cel mai dificil adversar
Veteranul şi experimentatul Mircea Lucescu a reuşit să dea echipei echilibru, lucrul cel mai dificil. Iar această echipă a Şahtiorului este azi graţie muncii şi harului de antrenor al lui Lucescu, dar şi bugetului echipei, mai bună decît acum un an sau doi
În favoarea Barcelonei, mai presus de stilul echipei şi de fotbaliştii care-l fac posibil stă faptul că a înfruntat deja formaţia ucraineană. Şi nu de puţine ori. Inclusiv într-o finală. Şi mereu a avut o misiune grea. Mereu a fost nevoie de un mare efort. Deci, Barça ştie la ce să se aştepte. Dacă jucătorii lui Guardiola vor să ajungă în semifinale vor fi nevoiţi să muncească mult. Cu siguranţă mai mult decît oricare altă echipă calificată în sferturile de finală.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
fodok
fodok  •  06 Aprilie 2011, 08:51

Azi, 6 aprilie este o zi mare pentru noi romanii. Sa speram ca ceea ce zice guardiola se va adeveri, si buturuga sahtior va rasturna carul barcelonei. asteptam sa vedem, hai romania/sahtior donetsk. Bafta!

cocainecowboy
cocainecowboy  •  04 Aprilie 2011, 17:47

Auzi, babo ? Ia lasa vrajeala.

master_yakuza
master_yakuza  •  04 Aprilie 2011, 17:41

Se incearca adormirea bestiei !!! :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează