INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SALZBURG - ATLETICO

Luis Suarez, record negativ în Liga Campionilor! Statistică dezastruoasă pentru fostul star de la Barcelona

Luis Suarez a marcat de cinci ori în acest sezon la Atletico Madrid, mereu în La Liga
Luis Suarez a marcat de cinci ori în acest sezon la Atletico Madrid, mereu în La Liga

Articol de - Publicat marti, 08 decembrie 2020 13:53 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 14:03

23 de meciuri fără gol în deplasare! Uruguayanul Luis Suarez (33 de ani) e atacantul cu seria cea mai neagră în istoria Ligii Campionilor. Rupe acest tabu în finala pentru locul 2 din grupa A, Salzburg - Atletico Madrid?

  • Salzburg - Atletico Madrid se joacă miercuri, 9 decembrie, de la ora 22:00, în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi 3, Telekom 3 și Look Sport 2.

A schimbat locul, nu și norocul. Deocamdată. Luis Suarez a lăsat Barcelona, dar tot e bântuit de obsesia golului „afară" în Ligă. Uruguayanul este arma de foc a lui Atletico în finala pentru locul 2 al grupei cu Salzburg, ce a mai jucat un meci decisiv cu Liverpool acum un an. Simeone speră la Luis să se deblocheze din seria de 23 de partide fără să înscrie, cea mai lungă a unui atacant în istoria competiției!

Luis Suarez, record negativ în Champions League

Suarez a bifat deja două vizite pe sec cu Atletico, la Munchen și Moscova, după care s-a infectat cu COVID-19. Ultima dată când a înscris și nu era pe Camp Nou s-a întâmplat în Final 8, la dezastrul cu Bayern de la Lisabona, dar atunci evolua pe teren neutru. „Aceasta nu-i o serie, pare ceva ce nu se mai încheie, dar nu voi renunța. Voi continua să ameninț poarta", promite nouarul lui Cholo.

64 de goluriare Luis Suarez în partidele din deplasare în La Liga în șase sezoane plus cel în curs

VIDEO. Suarez s-a despărțit în lacrimi de Barcelona

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Ovidiu Hațegan, în istoria Ligii Campionilor! Ce record a bătut după ce a fost delegat la un nou meci. Istvan Kovacs, „central” la altă partidă din Ligă

Barcelona - Juventus » Duelul pe care-l așteaptă toți microbiștii: Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo. Cine stă mai bine la confruntările directe

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează