INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPE UCL

LYON - LEIPZIG 2-2 // Depay, război pentru „capul de măgar”! Incidente teribile în Lyon-Leipzig: scandal între coechipierii lui Tătărușanu și ultrași

Articol de - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 14:08

LYON - LEIPZIG 2-2 // Depay, olandezul de la Lyon, a sărit să-l apere pe coechipierul fundaș central Marcelo, insultat de propriii ultraşi cu un banner. A fost nevoie de intervenţia stewarzilor pentru a aplana conflictul. Lyon a revenit de la 0-2 şi s-a calificat. 

Calificarea cu mari emoţii reuşită de Lyon, revenită de la 0-2 la pauză cu Leipzig, a fost stricată de ultraşi la final. S-a lăsat cu un război în toată regula, între membrii facţiunii Bad Gones şi jucătorii lui Rudi Garcia.

Iar totul a pornit de la bannerul cu un cap de măgar şi numele lui Marcelo, pe care ultraşii lui OL îl vor plecat cât mai repede. 

Memphis Depay, autorul golului egalizator, a sărit să-l apere pe brazilianul intrat în minutul 87 şi a plecat în fugă spre suporterul care flutura provocator pancarta la marginea terenului, pentru a i-o confisca.

S-a creat o busculadă

Fanul a pasat-o însă urgent în spate celor care rămăseseră dincolo de panourile publicitare din spatele porţii şi conflictul s-a aprins. S-au implicat, alături de căpitanul olandez al gazdelor, mai mulţi jucători ai echipei lui Tătăruşanu (rezervă marţi) şi ultraşi şi s-a produs o busculadă imensă. 

Denayer a încercat să-l calmeze pe Memphis, furios pe atitudinea galeriei de la peluză, care a intrat în contact fizic cu fotbaliştii. Răfuiala a durat mai multe minute, fiind nevoie de o intervenţie în forţă a stewarzilor pentru a se restabili ordinea pe teren. 

„Cei ce vin la stadion doar să fluiere jucătorii mai bine să stea acasă. Fanii vinovaţi de incidente nu vor mai intra pe stadion. E inadmisibil, în 32 de ani de când sunt conducător nu s-a întâmplat aşa ceva!" - Jean-Michel Aulas, preşedinte Lyon

Citește și:

FIFA20 Surpriză: Messi și Cristiano nu sunt printre cei mai populari jucători în Ultimate Team!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1049998808413764
Nicolae Tudosie  •  11 Decembrie 2019, 17:57

Ce factiune periculoasa, doi grasi, trei bunici, 4 femei, 3-4 adolescenti.

parpalache
parpalache  •  11 Decembrie 2019, 14:49

Leipzig egalata,Lyon calificata,Zenit eliminata...WADA multumita!Ce "arbitru" o fi fost?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează