INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACCABI TEL AVIV - CFR CLUJ 2-2

MACCABI TEL AVIV - CFR Cluj 2-2 // Dan Petrescu a prins aripi: „Vrem să rămânem cât mai mult în Liga Campionilor”

FOTO Reuven Schwartz (Yedioth Aharonoth)
FOTO Reuven Schwartz (Yedioth Aharonoth)

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 22:31

CFR Cluj a remizat cu Maccabi Tel-Aviv, scor 2-2 (1-0 în tur) în preliminariile Ligii Campionilor și s-a calificat în turul III, unde va juca împotriva celor de la Celtic.

  • Turul cu Celtic Glasgow se joacă pe 7 august, în Gruia, iar returul pe 13 august.
  • Dacă CFR elimină Celtic, mai trebuie să treacă de o adversară, în play-off-ul de calificare pentru grupele Liga Campionilor;

Vezi AICI desfășurarea partidei

La finalul partidei, Dan Petrescu a dat de înțeles că nu se teme de următoarea adversară a CFR-ului și a lăudat prestația elevilor săi din preliminariile Ligii Campionilor.

Vrem să rămânem cât mai mult în Liga Campionilor. Am trecut de două tururi și am făcut-o jucând bine. Și azi am jucat bine în prima repriză și am reușit să marcăm de două ori. Maccabi a preluat controlul în partea a doua. Cred că 2-2 e un rezultat corect. Noi nu avem o echipă tânără, iar asta s-a văzut în repriza a doua. Jucătorii lui Maccabi au avut mai multă prospețime, dar noi am știut cum să ținem de rezultat”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei.

VEZI ȘI:

MACCABI TEL AVIV - CFR Cluj 2-2 // Lucian Goian are încredere în echipa lui Dan Petrescu: „CFR-ul stă mai bine tactic decât Celtic” + Pe cine a remarcat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
magic4ever
magic4ever  •  31 Iulie 2019, 09:28
Postat de ionut.07 pe 31 Iulie 2019, 00:45

Teoretic, CFR are prima sansa in fata celor de la Celtic. Scotienii nu mai sunt, nici la nivel de club, ce au fost o data. Sa speram ca nu ne vom ineca, cum s-a mai intamplat, ca ti.... la mal. Oricum, va fi greu pentru clujeni sa ajunga in grupele CL, insa nu imposibil. Oricum, experienta lui Dan Petrescu si a unor jucatori din cadrul lotului, isi spune cuvantul.

CFR nu a fost favorita nici cu Astana sau Maccabi care au jucat aproape an de an in grupele competitiilor europene si nu este favorita nici in fata lui Celtic care are un lot cotat la peste 60 de milioane de euro...datorita lui Dan Petrescu care joaca f bine tactic si motiveaza oamenii 150% joaca CFR asa bine, asta inseamna un antrenor adevarat..

hmmmm
hmmmm  •  31 Iulie 2019, 08:01

Felicitari CFR! Exemplu de buna organizare si gandire pozitiva, stiu exact ce vor si de multe ori si obtin. Exact opusul lui JJ carui esecurile ii tin de cald si ii dau aripi - sa spuna prostii evident!

blatistu49
blatistu49  •  31 Iulie 2019, 06:44
Postat de Abigail Laslas pe 31 Iulie 2019, 01:16

o sa mai ramai fix 3 saptamani :))

la so mai moale prezicatorule multi a u spus ca cit ia CFR U CU ASTANA si MACABBI si ia uita ca nu a iesit

Vezi toate comentariile (25)
Comentează