INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACCABI TEL AVIV - CFR CLUJ 2-2

MACCABI TEL AVIV - CFR Cluj 2-2 // VIDEO Clujenii s-au dezlănțuit în vestiar! Cum au sărbătorit calificarea în turul III al Ligii Campionilor

FOTO: Captură Facebook CFR Cluj // Bucuria din vestiar, după calificarea în turul III preliminar al Ligii Campionilor +3   FOTO
FOTO: Captură Facebook CFR Cluj // Bucuria din vestiar, după calificarea în turul III preliminar al Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 22:58

CFR Cluj a eliminat-o pe Maccabi Tel-Aviv din Liga Campionilor, scor 2-2 în Israel și 1-0 în Gruia, și s-a calificat în turul III preliminar, unde va juca împotriva scoțienilor de la Celtic.

  • Turul se joacă pe 6 august, în Gruia, iar returul pe 13 august.

Vezi AICI desfășurarea partidei

La finalul partidei, elevii lui Dan Petrescu au sărbătorit în vestiar calificarea, au sărit și au strigat „Campionii, campionii, ole, ole, ole!”.

Omrani a fost sufletul petrecerii. S-a urcat pe masa din mijlocul vestiarului și a dat tonul bucuriei. Nici oficialii și nici cei din staff-ul tehnic nu s-au sfiit să sărbătorească alături de jucători. Aceștia au cântat alături de jucători și au filmat bucuria protagoniștilor. 

„O seară fantastică! O echipă fantastică”, au scris clujenii pe pagina oficială de Facebook a clubului. 

 

 

VEZI ȘI:

MACCABI TEL AVIV - CFR Cluj 2-2 // Dan Petrescu, încrezător înaintea „dublei” cu Celtic: „Vrem să mergem în grupele Ligii Campionilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
v1ad
v1ad  •  31 Iulie 2019, 09:19
Postat de 1_0_1_0 pe 31 Iulie 2019, 08:34

Ce se mai bucura si astia. Un fleac. Gigi le dadea evreilor 3-4 boabe ca avea de unde - vreo 2 a imprumutat de la Botosani si mai faceau el rost... Cum sa faci dom'le egal?

Steaua - maccabi haifa 0-5 Steaua - be er sheva 1-1 I-ati batut pe evrei de v-ati *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  31 Iulie 2019, 08:34

Ce se mai bucura si astia. Un fleac. Gigi le dadea evreilor 3-4 boabe ca avea de unde - vreo 2 a imprumutat de la Botosani si mai faceau el rost... Cum sa faci dom'le egal?

blatistu49
blatistu49  •  31 Iulie 2019, 07:28
Postat de Abigail Laslas pe 31 Iulie 2019, 01:28

speram ca gsp sa ne arate imagini di vestiar si dupa ce le da Celtic 5 :))

dispari ai spus ca CFR U pierde scurt si cu MACABBI acuma iar vrei in 5 ptr CELTIC

Vezi toate comentariile (10)
Comentează