INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACCABI TEL AVIV - CFR CLUJ 2-2

MACCABI TEL AVIV - CFR Cluj 2-2 // Vladimir Ivic, antrenorul lui Maccabi, îi „înțeapă” pe clujeni: „Se mai întâmplă ca echipa mai bună să nu câștige”

FOTO: Reuven Schwartz (Yedioth Aharonoth) // Vladimir Ivic, antrenor Maccabi Tel-Aviv
FOTO: Reuven Schwartz (Yedioth Aharonoth) // Vladimir Ivic, antrenor Maccabi Tel-Aviv

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 22:42

CFR Cluj a eliminat-o pe Maccabi Tel-Aviv din Liga Campionilor, scor 2-2 în Israel și 1-0 în Gruia, iar israelienii mai au o șansă în Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei

La finalul partidei, Vladimir Ivic, antrenorul lui Maccabi Tel-Aviv, s-a arătat dezamăgit de acest eșec, dar speră să califice echipa în grupele Europa League.

„E o înfrângere dezamăgitoare. Am început meciul cum nu se putea mai bine și am condus cu 1-0, dar după două minute s-a ruinat totul. Am jucat mai bine decât la Cluj, am controlat meciul, am avut ocazii, dar ne-am făcut singuri viața grea. După ce au marcat și golul doi, era clar că va fi foarte greu să marcăm de trei ori. Am reușit să egalăm, dar n-am mai avut forța să ne calificăm. Trebuie să ne revenim, pentru că vrem să jucăm în grupele Europa League. De multe ori se întâmplă ca echipa mai bună să nu câștige. CFR a marcat un gol în plus și s-a calificat. Îmi asum această ratare. Acum e ușor să vorbim despre ce puteam face diferit. Rezultatul arată că nu eram suficient de pregătiți pentru un meci de acest nivel”, a spus Vladimir Ivic, la finalul partidei.

„E o mare dezamăgire. Voiam să ajungem în grupe, dar n-am fost suficient de buni. N-am reușit să trecem de CFR. E dureros, mai ales că am reușit să deschidem scorul astăzi. Nu am meritat să trecem de CFR Cluj. Începuserăm bine, conform planului, apoi a venit acel penalty. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu exista acel penalty. Acum trebuie să ne concentrăm să ajungem în grupele Europa League”
Dor Micha, mijlocaș Maccabi Tel-Aviv

CFR Cluj joacă în turul III preliminar al Ligii Campionilor cu Celtic. Turul va fi pe 7 august, în Gruia, iar returul pe 13 august.

VEZI ȘI:

MACCABI TEL AVIV - CFR Cluj 2-2 // Dan Petrescu, încrezător înaintea „dublei” cu Celtic: „Vrem să mergem în grupele Ligii Campionilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  31 Iulie 2019, 09:12

Si cu ce a fost Maccabi mai buna ca CFR ? Nici pe departe. Bravo CFR !!!! P.S. Asa stiu unii sa-si ascunda mizeria sub pres.

kossu
kossu  •  31 Iulie 2019, 08:25

Așa e, antrenorul lor are dreptate, se mai întâmplă ca echipa mai bună să nu câștige. Așa s-a întâmplat și ieri. Deși CFR a fost mai bună, meciul s-a încheiat egal.

unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  31 Iulie 2019, 08:22

Maccabi nu a parut sa fie cu nimic mai buna decat CFR. Poate doar in imaginatia lui Ivic. :D

Vezi toate comentariile (15)
Comentează