INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - ATALANTA 5-1

MANCHESTER CITY - ATALANTA 5-1 // FOTO Pep Guardiola, scos din minți de John Stones » Ce i-a provocat criza de nervi

FOTO: BT Sports +3   FOTO
FOTO: BT Sports

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 11:27

Manchester City s-a impus cu 5-1 în fața celor de la Atalanta în grupele Ligii Campionilor. Pep Guardiola (48 de ani) a avut o ieșire nervoasă la adresa lui John Stones (25 de ani).

Guardiola a început înfruntarea de pe Etihad într-o formulă experimentală, cu doi mijlocași în centrul defensivei. Cu Laporte accidentat, Otamendi nerefăcut și Stones venit după o lovitură serioasă primită în meciul cu Crystal Palace din week-end, tehnicianul spaniol a trebuit să apeleze la Rodri și Fernandinho.  

Mijlocașul adus în vară de la Atletico Madrid s-a accidentat în finalul primei reprize, iar Guardiola a apelat la John Stones. Fundașul nu s-a echipat suficient de rapid și i-a provocat o criză de nervi lui Pep. Antrenorul s-a apropiat de el, a lovit puternic banca de rezerve și a țipat la fotbalist. 

După meci, Stones a clarificat situația: „Aveam echipamentul pregătit, trebuia doar să îl așez mai bine. Timpul este esențial, asta mi-a transmis”.

VEZI ȘI: 

VIDEO + FOTO Real Madrid câștigă cu emoții meciul cu Galatasaray! Florin Andone a avut două ocazii mari și a fost remarcat de Marca 

Vezi AICI toate rezultatele serii din UEFA Champions League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close