INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MÖNCHENGLADBACH - MANCHESTER CITY 0-2

Manchester City e de neoprit, dar Guardiola vede altă favorită la câștigarea Ligii: „Bayern are prima șansă”

Guardiola crede că Bayern are prima șansă la câștigarea Ligii Campionilor +5   FOTO
Guardiola crede că Bayern are prima șansă la câștigarea Ligii Campionilor

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2021 12:25 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 12:25

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, nu crede că prima șansă la câștigarea trofeului o au „cetățenii”: „Acceptăm ce spun specialiștii, dar în toată istoria clubului City n-a ajuns mai sus de o semifinală!”.

Man. City a imitat rezultatul obținut la Budapesta de campioana Angliei și se poate gândi deja la "sferturi". Acest 2-0 fără emoții cu M'gladbach nu-l entuziasmează peste măsură pe Guardiola, și nici părerile celor care-i dau, în sfârșit, pe "cetățeni" cucerind cupa cu urechile mari: "Când o văd pe Bayern, eu nu cred că suntem favoriți. Obiectivul meu e jocul cu West Ham, de peste trei zile. Acceptăm ce spun specialiștii, dar în toată istoria clubului City n-a ajuns mai sus de o semifinală"!

Un singur șut pe poarta lui City

Fostul antrenor al bavarezilor a găsit pete în evoluția liderului autoritar din Premier: "Am controlat în general meciul, dar, din nefericire, n-am fost sufcient de eficienți în fața porții. E ceea ce avem nevoie să îmbunătățim în Ligă. Trebuie să fii perfect în această competiție ca să fii sigur că mergi mai departe!". Și aproape de ideal arată City în defensivă, cu al 13-lea clean-sheet în ultimele 19 partide: "De aceea am reușit această serie de succese. Fotbalul nu înseamnă atac și apărare, ci un tot unitar. Trebuie să înveți asta și toată lumea se implică. Am primit un singur șut pe poartă, pentru că Mahrez, Foden, Gabriel, Gündoğan și Bernardo au făcut un efort incredibil în față". 

19 victoriila rând are Man. City în toate competițiile, golaveraj 49-6. 526 de minute fără gol primit este seria lui Ederson în Champions

16 goluriîn 27 de jocuri a dat Gabriel Jesus în Ligă. Dintre brazilieni, doar Neymar a avut nevoie de mai puține meciuri (26)

Fără jucători de calitate nu am fi putut face seria asta fantastică. Jucătorii sunt fantastici și au o relație incredibilă. Intră la fiecare meci cu gândul de a câștiga
Pep Guardiola, manager Man. City

Cele mai tari goluri marcate de Bernardo Silva la Manchester City:

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Gasperini, atac furibund după Atalanta - Real Madrid 0-1: „Dacă vorbesc despre eliminare, UEFA mă suspendă două luni!”

A comis-o VAR? „Roșu” direct în Atalanta - Real Madrid! Ce s-a întâmplat în debutul meciului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează