INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - LYON 1-3

MANCHESTER CITY - LYON 1-3. Două vedete de la Lyon, coșmarul lui Guardiola la City! Doar Leo Messi a mai reușit asta

Moussa Dembele a punctat de două ori în City - Lyon 1-3 // FOTO:Guliver/GettyImages +33   FOTO
Moussa Dembele a punctat de două ori în City - Lyon 1-3 // FOTO:Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2020 09:16 / Actualizat duminica, 16 august 2020 09:55

Lyon a reușit un rezultat incredibil și a învins-o pe Manchester City, 3-1 în sferturile UEFA Champions League, deși echipa lui Guardiola era uan dintre favoritele la câștigarea competiției.

Semifinalele Ligii Campionilor: 

  • RB Leipzig - PSG: marți, 18 august, ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport;
  • Lyon - Bayern: miercuri, 19 august, ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport.

Maxwel Cornet (23 de ani) și Moussa Dembele (24 de ani) au fost eroii lui Lyon, golurilor lor aducând calificarea în semifinale. Cornet a punctat în minutul 24, deschziând scorul, în timp ce Dembele, intrat în minutul 75, a punctat în minutele 79 și 87.

Grație acestor reușite, cei doi s-au transformat în coșmarul european al lui Pep Guardiola. Ambii au câte patru reușite în poarta lui City, de când a fost preluată de antrenorul iberic. Doar Leo Messi a mai reușit să marcheze atâtea goluri în Champions League contra lui City cu Pep pe bancă.

FOTO. Imagini tari de la Manchester City – Lyon

+29 FOTO

VIDEO Bătălia Cotelor - episodul 2 » Cine a avut curajul să parieze asta la Barcelona - Bayern? + Două controverse majore pentru meciurile din Europa League 

Citește mai multe știri din UEFA Champions League:  

Theodor Jumătate, șocat de Guardiola: „Pep, geniul sinucigaș. O primejdie pentru propria echipă”

ULUITOR! Lyon și Tătărușanu, în semifinalele Ligii Campionilor! Victorie năucitoare cu Manchester City

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
amicu
amicu  •  16 August 2020, 21:55

var-ul este cosmarul lui City si cel care a inventat un penalty pentru lyon in meciul cu Juvenus si a distrus meciul cu City, VICIIND REZULTATUL cand nu a vrut sa dea fault in atac la golul 2.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 August 2020, 14:11

FARMERS LEAGUE.....kill.....BREXIT LEAGUE !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează