INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

VIDEO Marius Șumudică explică eroarea lui Păun din meciul cu Young Boys și critică jurnaliștii prezenți la conferința de presă: „Așa îl cheamă, Adiță Păun…?

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 19:41 / Actualizat joi, 12 august 2021 20:30

Marius Șumudică a vorbit despre greșeala lui Adrian Păun din meciul Young Boys - CFR Cluj, scor 3-1, în care mijlocașul a fost eliminat după 2 galbene încasate în mod stupid.

Mijlocașul campioanei României, Adrian Păun, a greșit meciului cu Young Boys Berna după ce a văzut cartonașul roșu la 1-3, CFR nemaifiind capabilă să emită pretenții din acel moment.

Antrenorul Marius Șumudică este de părere că jucătorul a comis aceste gesturi din frustrare, dar trage un semnal de alarmă privind imaturitatea de care acesta dă dovadă. 

În timpul conferinței de presă premergătoare jocului cu Farul Constanța, antrenorul lui CFR i-a atacat pe ziariștii prezenți, după ce aceștia au întrebat dacă „Adiță Păun a fost sancționat de conducere pentru greșelile de la Berna”.

„Așa îl cheamă, Adiță Păun…? Adiță Păun… Cred că nu mai trebuie să fie Adiță Păun, trebuie să fie Adi Păun! Are și el un copil acum, are o familie. Cu apelativele astea... Este un jucător care face parte din lotul nostru și care a greșit la momentul respectiv. 

A fost o frustrare, probabil, la acel henț, și din cauza rezultatului. Nu trebuia să aibă o astfel de ieșire. În legătură cu amenda, nu sunt în măsură să vă spun și nu sunt nici cel care decide”, a spus Marius Șumudică.

Conferința de presă integrală a lui Marius Șumudică

Șumudică, record negativ în Liga Campionilor

Eșecul cu Young Boys l-a adus pe Marius Șumudică în vârful unui clasament în care antrenorul nu și-ar dori să fie. Șumi a devenit primul antrenor român care este eliminat de 3 ori în preliminariile celei mai importante competiții inter-cluburi. 

Șumudică a mai fost eliminat în turul 3 preliminar atunci când le-a condus pe FC Vaslui, în sezonul 2012/2013, 1-1 și 1-4 cu Fenerbahce, și Astra, în sezonul 2016/2017, 1-1 și 0-3 cu FC Copenhaga. 

Până la meciul din această seară, Șumudică era la egalitate cu Mihai Stoichiță, Cornel Dinu, Dan Petrescu și Mircea Rednic în topul eliminărilor, fiecare având câte două.

Citește alte știri despre CFR Cluj:

VIDEO Șumudică prevede infernul și face un anunț: „Închei acum subiectul plecării mele de la CFR”

CFR Cluj se pregătește pentru marele șoc! Prezentarea adversarei din play-off-ul Europa League

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1859130434118119
Sucala Valer  •  13 August 2021, 13:38

Fara sa avem pretentia ca toti ne pricepem la fotbal, ceea ce este evident si s-a vazut in cele doua meciuri cu Young Boys , si nu numai, este faptul ca echipa este slab pregatita fizic fata de perioada Petrescu sau Iordanescu. Exista ceva dorinta dar nu au un ritm de joc suficient de bun pentru jocurile din competitiile europene

sibelius
sibelius  •  13 August 2021, 08:56

Dupa ce acum vreo doua saptamani Sumudica decidea sa-l dea afara pe Chipciu, acum nu mai decide nici amenda lui Adita.

talpaiadului
talpaiadului  •  13 August 2021, 07:15

La cum a luat cartonasele alea, ar trebui sa-i zica Aditica. Adrian>Adi>Adita>Aditica :). Sau alte diminutive, ca ai de unde alege, doar il cheama Alexandru Constantin Adrian Paun. Are tot atatea prenume cate cartonase galbene a luat, plus ala rosu :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează