INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - VILLARREAL 0-3

Allegri, iritat după Juventus - Villarreal 0-3 în Liga Campionilor: „Asta e realitatea, nu o deformați”

Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus // foto: Imago Images +19   FOTO
Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 09:25 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 22:44

Massimiliano Allegri (54 de ani), antrenorul lui Juventus, spune că nu are ce să le reproșeze jucătorilor după eșecul drastic cu Villarreal din optimile Champions League, scor 0-3. Totuși, italianul a fost deranjat la conferința de presă: „Deformați realitatea!”

  • Toate echipele calificate în „sferturi”: Bayern, Manchester City, Benfica, Atletico Madrid, Real Madrid, Chelsea, Villarreal și Liverpool.
  • Tragerea la sorți a sferturilor și a semifinalelor va avea loc vineri, de la ora 13:00, liveTEXT pe GSP.RO.

Învinsă acasă de Villarreal, scor 0-3, Juventus părăsește Champions League în faza optimilor de finală.

În ciuda eliminării timpurii, Allegri a contrat vehement faptul că „Bătrâna Doamnă” ar avea un sezon eșuat. În Serie A, echipa din Torino ocupă locul 4, cu 7 puncte sub liderul AC Milan. În Cupă, Juventus a ajuns în semifinale, unde a câștigat manșa tur, 1-0 cu Fiorentina.

Romeo Pașcu, dezvăluiri incredibile: „Securitatea mi-a zis așa în 1989: «Dă cu aspiratorul». Am uitat o geantă Samsonite cu 200.000 de dolari”
REVOLUȚIE
Romeo Pașcu, dezvăluiri incredibile: „Securitatea mi-a zis așa în 1989: «Dă cu aspiratorul». Am uitat o geantă Samsonite cu 200.000 de dolari”

Allegri, iritat după Juventus - Villarreal 0-3 

„Știam că lumea ar vorbi de un eșec în cazul eliminării, dar asta e o deformare a realității. Știu valoarea echipei. Am folosit aceiași jucători pentru două luni, suntem în cursa pentru top 4 și Cupa Italiei. Nu am nimic să le reproșez jucătorilor, fac lucruri extraordinare. 

Sezonul e în desfășurare, avem obiective de atins. Suntem dezamăgiți și vom vedea ce e de făcut pentru a deveni mai buni. Trebuie să fim realiști, sunt echipe în Europa superioare lui Juventus. Nu e o rușine, e un fapt”, a afirmat Allegri, citat de Football Italia. 

Allegri, după Juventus - Villarreal 0-3: „Au pus toată echipa în apărare!”

Referitor la desfășurarea partidei, Allegri spune că stilul defensiv adoptat de „Submarinul galben” a dat roade.

„Sunt de acord că trebuia să ne calificăm astăzi, dar nu a fost ușor. Nu are sens să mai vorbim acum, trebuie să rămânem tăcuți, concentrați, să ne concentrăm pe campionat și Cupa Italia și să vedem dacă putem câștiga un trofeu.

Jucătorii s-au descurcat bine timp de 65 de minute. La un moment dat, Villarreal a pus toată echipa în apărare, doar o greșeală a deblocat tabela.

Trebuie să acceptăm înfrângerea. E urât, dar nu mă pot plânge de jucători, pentru că au jucat bine.

Am încercat să mișcăm mingea, dar Villarreal a avut nouă jucători în spatele balonului și la un moment dat nici măcar nu încerca să contraatace.

Încercau să ducă meciul în prelungiri sau să profite de greșeli. Am fost naivi la faza penalty-ului, dar în loc să întoarcem meciul, am mai primit două goluri”, a concluzionat antrenorul italian.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Petrescu, savuros când a văzut echipa lui Chelsea: „Uite, se apără cu 8 jucători! Știi ce mi s-ar fi spus dacă făceam echipa asta?”

Tuchel, record fabulos în Champions League! I-a depășit pe Guardiola și Zidane

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
aikin18
aikin18  •  17 Martie 2022, 10:55

da,da, da! Benfica si Villareal au dat o palma celor care vad in fotbal doar faza ofensiva

Vezi toate comentariile (1)
Comentează