INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Speranța Mbappé » Nu s-a antrenat deloc, dar Parisul ar miza pe el la Manchester City

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2021 13:14 / Actualizat luni, 03 mai 2021 13:46

Kylian Mbappe, slab în prima manșă de miercurea trecută, a fost menajat cu Lens și Mauricio Pochettino are încredere că va juca marți, pe Etihad. Are opt goluri în Ligă, însă nu a marcat deloc în ultimele două meciuri.

A fi sau a nu fi în a doua finală la rând de Champions. A fi sau a nu fi în teren pe Etihad, la returul cu Man. City. Sunt cele două dileme existențiale ale lui PSG și ale golgeterului său Kylian Mbappé. 

Aproape inexistent în prima manșă, atacantul francez a rămas în tribună sâmbătă, cu Lens, nu s-a antrenat nici ieri. Dar Mauricio Pochettino speră să-l poată folosi. Interesant e că Mbappé a bifat prima titularizare din această competiție fix în fieful lui City, pe 21 februarie 2017. Juca în tricoul lui Monaco, la 3-5 în returul "optimilor", și se califica!

Mbappe a scăpat de contractură?

Contractura musculară, resimțită la coapsa dreaptă după prima manșă, i-a speriat pe parizieni. Autor a opt goluri în actuala ediție a Ligii, dintre care șase în fazele eliminatorii, KM7 n-a mai punctat în ultimele două partide, returul cu Bayern și turul cu „cetățenii" lui Pep, însă este fundamental în perspectiva întoarcerii eșecului de pe Parc des Princes. 

Are 37 de reușite în acest sezon pentru roș-albaștri. „Optimism la Paris. Kylian Mbappe a lucrat la sală și ar trebui să participe la antrenamentul oficial, la Manchester", a dezvăluit cotifianul L'Equipe.

Neymar ar muri pe teren!

Cel mai motivat pare Neymar. Brazilanul, cu gol și pasă decisivă cu Lens (2-1), nu concepe să nu ajungă la Istanbul, în ultimul act. Vrea revanșa după cele 90 de minute din august contra lui Bayern (0-1) la Lisabona: „Voi face tot posibilul să reușim calificarea în finală, inclusiv să mor pe gazon la Manchester dacă e necesar! Voi fi primul războinic al echipei".

Amânarea fiestei titlului în Premier e o veste rea pentru PSG. Pochettino ar fi preferat ca adversarii să nu fi ținut șampania la rece și ca jucătorii lui Pep să fie mai puțin concentrați.
 - Chris Sutton, fost atacant englez și editorialist Daily Mail

Citește și alte știri din Liga Campionilor:

De Bruyne, secretul lui City spre prima finală de Champions League » Performanță remarcabilă

„Taci din gură!” » Moment incredibil: Verratti a cedat nervos și l-a luat la țintă pe Pep Guardiola

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  03 Mai 2021, 15:01

Cu sau fără gorila asta mică, PSG-ul nu are șansă să joace finala! Este aproape imposibil să câștige acasă la City, așa că arăboiul ar trebui să mai pompeze un miliard în echipă, dar nici atunci nu e sigur că va lua ”cupa cu urechi”.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează