INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - ATALANTA

PSG. Noutăți incredibile despre Mbappe! Ce se poate întâmpla cu starul lui PSG

Mbappe ar putea juca în final 8 din UCL // FOTO: Guliver/GettyImages
Mbappe ar putea juca în final 8 din UCL // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 16:10 / Actualizat luni, 03 august 2020 16:20

Kylian Mbappe, atacantul francez al lui PSG, victima unei leziuni severe la gleznă, are peste 50 la sută șanse să joace încă din „sfertul” contra Atalantei din Final 8 UEFA Champions League. 

Accidentat pe 24 iulie, în finala Cupei Franței (PSG - Saint-Étienne 1-0), meci în care a suferit o leziune la ligamentele gleznei, Kylian Mbappé (21 de ani) nu-și făcea speranțe să mai prindă Final 8 al Ligii Campionilor în acest final de sezon.

Nici el, nici oficialii campioanei din Ligue 1 nu mai credeau că va fi apt de joc în luna august pentru fazele decisive ale Champions League. „Ar fi un miracol dacă s-ar reface la timp", spunea la acea vreme Thomas Tuchel, antrenorul parizienilor.

Și totuși, surse din apropierea roș-albaștrilor susțin acum pentru L'Equipe că atacantul în vârstă de 21 de ani are peste 50 la sută șanse să joace chiar din „sferturi": pe 12 august, cu Atalanta, la Lisabona. 

VIDEO  Arsenal s-a impus în finala FA Cup, 2-1 cu Chelsea

Citește mai multe știri din fotbalul european:

Massimiliano Alllegri și Mauricio Pochettino, variantele lui Inter pentru detronarea lui Juventus

Aubameyang, talismanul „tunarilor”! Gabonezul cere un salariu imens pentru a rămâne

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează