INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRI

Meciul pe care Hațegan îl va conduce în Champions League » Partidă tare pentru brigada din România

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 13:26

Ovidiu Haţegan, 36 de ani, va conduce meciul dintre Juventus și Porto, din returul optimilor UEFA Champions League.

Potrivit site-ului UEFA, Hațegan va fi ajutat de la cele două linii de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu vor fi adiționali, iar rezervă va fi Radu Ghinguleac.

Partida este programată marţi, de la 21:45, și va fi în direct pe TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO. În tur, Juventus s-a impus cu 2-0, după golurile lui Pjaca și Dani Alves.

Brigada lui Ovidiu Hațegan a condus și meciul Astra - CSU Craiova, 0-0, și a făcut două greșeli de arbitraj.

MORAIS IERTAT DE ELIMINARE!

În minutul 86 al meciului, Nicușor Bancu l-a faultat dur pe Junior Morais, iar fundașul de 30 de ani al Astrei a sărit ca din pușcă să-l ia la bătaie pe jucătorul Științei. Ovidiu Hațegan, aproape de fază, a intervenit imediat, i-a despărțit pe cei doi, dar arbitrul din Arad i-a arătat cartonașul galben doar lui Bancu, nu și lui Morais.

Dacă Hațegan îl avertiza pe brazilian, acesta era al doilea "galben", după cel încasat în minutul 70, și trebuia să fie eliminat. Etapa viitoare Astra joacă în deplasare, împotriva celor de la CFR Cluj. Morais trebuia să primească primul cartonaș galben în minutul 32 atunci când l-a faultat cu piciorul sus pe Gustavo!

CRAIOVA MERITA PENALTY!

În transmisia directă a meciului de ieri de la Giurgiu, camerele TV nu au surprins un moment important al meciului, în minutul 37! Craiova trebuia să primească un penalty la hențul pe care îl face Takayuki în suprafața de pedeapsă!

"Și-a mărit aria corpului indiscutabil! Se vede clar să mingea iese afară din mâna jucătorului, iar arbitrul arată colțul terenuluui. Hațegan nu avea cum să vadă din unghiul în care era, arbitrul asistent trebuia să-i semnalizeze lui Ovidiu că a fost henț clar! A fost brigadă de Euro la acest meci, nu e posibil să existe asemenea greșeli", a explicat fostul arbitru Dan Lăzărescu la Dolce.

Asistentul care trebuia să-i semnaleze lui Hațegan hențul lui Seto era orădeanul Octavian Şovre.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Martie 2017, 16:57

Hotogan...a arbitrat acceptabil ...nu a influentat rezultatul...

whiteredarad
whiteredarad  •  12 Martie 2017, 16:11

Hategan a arbitrat ca "afara", dar lui TREBUIE sa i se gaseasca greseli, i se diseca deciziile. Daca era in locul neamtului de la Barca-PSG era linsat in Romania. Nu se poate accepta ca nu se poate face matematica din arbitraj, dar cantarul trebuie sa stea drept. Asta face Hategan, de aia strainii il apreciaza. Ca pedeapsa pentru "hentul clar", de fapt o chestie involuntaralus sut din 2-3 m, este convocat la Juventus- Porto. Asa ca Lazarescu , Craciunescu si "alti analisti" precum si amicul Angheluta ( care mereu il "culca" pe Hategan), isi vor trai dezamagirea. Ce sa faci, nu-i Tudor sau Avram sa fluiere "dupa partitura", el fluiera ...dupa ce vede.

zagna
zagna  •  12 Martie 2017, 14:38

Numai 2 ? Si intrarea lui sumumica in teren ? :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează