INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - MANCHESTER CITY 2-0

Messi, reacție după primul gol la PSG: „Încep să mă obișnuiesc cu echipa și colegii, dar trebuie să fim mai buni” + Fotografia de peste 9 milioane de like-uri

Leo Messi, primul gol la PSG // FOTO: Imago +19   FOTO
Leo Messi, primul gol la PSG // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 08:02 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 10:08

PSG s-a impus în derby-ul cu Manchester City, 2-0, din grupele Ligii Campionilor, la capătul unei partide foarte bune făcute de trupa lui Mauricio Pochettino.

La finalul meciului, Messi, care a marcat primul gol după transferul la PSG, s-a declarat extrem de încântat de reușită și de victoria obținută, dar a spus că echipa trebuie să joace mai bine.

Messi, prima reacție după PSG - Manchester City 2-0: „Încep să mă obișnuiesc cu echipa și colegii, dar trebuie să fim mai buni”

„Eram foarte dornic să joc pentru că am evoluat în puține partide. A fost al doilea meci pe acest stadion, dar încep să mă obișnuiesc cu echipa și colegii.

Știam că azi e o zi importantă. Dar mai sunt multe meciuri. Era important să câștigăm în fața unui adversar uriaș, cu șanse la câștigarea competiției, pentru a uita de egalul din prima etapă. 

Începem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine și sunt sigur că totul se va îmbunătăți. Trebuie să creștem ca echipă. Acum am făcut un joc foarte bun. Trebuie să fim calmi. Am obținut o victorie importantă, în fața unui adversar care joacă la fel de foarte mult timp, care are jucători foarte buni și care a jucat o finală, dar trebuie să fim mai buni”, a declarat Leo Messi după meci.

+15 FOTO

Foarte fericit pentru victoria obținută într-un meci complicat și pentru că am marcat primul gol. Sper să vină mai multe 
– Messi, pe Instagram

 Messi, fotografie virală pe Instagram

La finalul partidei, Messi a sărbătorit în vestiar victoria și primul său gol la PSG. Starul argentinian a postat o fotografie alături de colegii săi din atac, Neymar și Mbappe, la bustul gol. Poza cu cei 3 a devenit virală, adunând în 6 ore peste 9 milioane de like-uri.

Messi, reacție după primul gol la PSG: „Încep să mă obișnuiesc cu echipa și colegii, dar trebuie să fim mai buni” + Fotografia de peste 9 milioane de like-uri
Messi, alături de Neymar și Mbappe // FOTO: Instagram

MM Stoica, reacție acidă la adresa lui Messi

Mihai Stoica n-a suportat să-l vadă pe Leo Messi coborând la „munca de jos” în partida PSG - Manchester City din Champions League. 

La câteva minute după ce a înscris primul său gol în tricoul lui PSG, un alt gest al lui Messi a făcut înconjurul planetei. Asta pentru că argentinianul s-a așezat pe gazon, în spatele zidului, la o lovitură liberă executată de oaspeții de la Manchster City. Procedeul la care a apelat Messi, unul din ce în ce mai folosit în fotbal, n-a fost pe placul lui MM Stoica:

Messi, reacție după primul gol la PSG: „Încep să mă obișnuiesc cu echipa și colegii, dar trebuie să fim mai buni” + Fotografia de peste 9 milioane de like-uri
Leo Messi, în finalul meciului PSG - Man. City / Sursă foto: Twitter Asteriscos

„Mă gândeam că ar merita să-l dau în judecată pe Messi pentru că nu mă mai pot uita la Barça, iar decât să țin cu PSG, mai bine mă înscriu în DDB.  Doar că l-am văzut umilindu-se cu nasul în jambierii noilor colegi, în spatele zidului. Pentru mine a fost cel mai mare. Acum e nr 30”, a scris MM Stoica, pe contul său de Facebook. 

Messi, primul gol pentru PSG

Leo Messi a avut nevoie de 3 meciuri pentru a înscrie primul său gol la parizieni.

În minutul 74, la scorul de 1-0 în favoarea lui Paris Saint-Germain, după o prestație ștearsă până în acel moment, Messi a majorat avantajul echipei sale. A fost o combinație rapidă de pase cu Mbappe. Francezul i-a așezat excelent mingea argentinianului, iar Messi, din zona de la marginea careului de „16”, a fost necruțător. Șut în vinclu, exact ca-n vremurile bune, și o descătușare pe măsură! ! VIDEO cu golul lui Messi

VIDEO Leo Messi, fericit după primul gol la PSG

Citește mai multe știri din Liga Campionilor: 

Ce scriu marile ziare europene despre victoria istorică obținută de Sheriff: „Moldovenii chiar încep să sperie! Luați-i în serios” + gluma serii

„Asta este cu adevărat alarmant” » Ce scuze a găsit Ancelotti, imediat după eșecul rușinos cu Sheriff Tiraspol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
853246084756615
Marcel Popa  •  29 Septembrie 2021, 11:39

Rău ați mai ajuns sa citati din Mihai Stoica sau Mitica Dragomir .

11dumbledore
11dumbledore  •  29 Septembrie 2021, 09:54

E de apreciat sa vezi un jucator la 34 de ani, care a cucerit zeci de trofee si a marcat sute de goluri in cariera, bucurandu-se ca un copil la marcarea primului gol pentru noua echipa. Asta arata ca, desi Messi pare de multe ori absent si insensibil, pasiunea lui pentru fotbal nu a scazut de-a lungul timpului si ca isi doreste mult sa reuseasca si la noua sa echipa. De comparat aceasta atitudine cu cea a jucatorilor romani care la primul meci reusit se comporta ca si cand nu mai au nimic de demonstrat si ca ar trebui ca fanii sa fie fericiti ca le sunt contemporani...

mario78a
mario78a  •  29 Septembrie 2021, 09:37

Pacat ca nu este pe gustul marelui manager MEME STOICA!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează