INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG

O legendă a lui Real Madrid i-a făcut praf pe cei de la PSG: „Un singur jucător de la ei ar fi titular la Madrid”

Michel (58 ani), fostul mare mijlocaș al lui Real Madrid, i-a criticat într-un mod dur pe fotbaliștii celor de la PSG, după ce clubul parizian a fost învins, scor 3-1, pe Santiago Bernabeu și a fost eliminat din Liga Campionilor.
Michel (58 ani), fostul mare mijlocaș al lui Real Madrid, i-a criticat într-un mod dur pe fotbaliștii celor de la PSG, după ce clubul parizian a fost învins, scor 3-1, pe Santiago Bernabeu și a fost eliminat din Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 13:12 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 15:54

Michel (58 ani), fostul mare mijlocaș al lui Real Madrid, i-a criticat într-un mod dur pe fotbaliștii celor de la PSG, după ce clubul parizian a fost învins, scor 3-1, pe „Santiago Bernabeu” și a fost eliminat din Liga Campionilor.

La pauza meciului retur cu Real Madrid, PSG conducea cu scorul de 2-0 la general, însă ibericii au reușit să revină spectaculos în repriza secundă, grație unui Benzema foarte inspirat. 

Cel mai fioros oligarh al lui Putin ar fi demolat cu excavatorul vila de 40 de milioane a fostei soții, după ce a fost părăsit pentru un pilot de curse
RUSIA
Cel mai fioros oligarh al lui Putin ar fi demolat cu excavatorul vila de 40 de milioane a fostei soții, după ce a fost părăsit pentru un pilot de curse

Michel, atac dur la fotbaliștii lui PSG după meciul cu Real Madrid

Fostul mare jucător al Realului e de părere că lotul parizian nu este unul chiar atât de valoros cum s-ar crede. Mai mult decât atât, madrilenul consideră că doar Kylian Mbappe ar intra în primul „11” al lui Carlo Ancelotti. 

Neymar nu a scăpat de critici. Michel crede că brazilianul reprezintă o problemă pentru PSG.

„Un singur jucător de la ei ar fi titular la Madrid: Mbappe. Restul nu ar juca în primul «11» la Real. Cu tot respectul pentru ceilalți, dar mă uit la Neymar, de exemplu. Are 30 de ani și nu îmi dau seama cu ce ajută el această echipă. 

La Barcelona a jucat foarte bine, a ajutat și naționala Braziliei, dar la PSG nu e așa. După ce a plecat de la Barcelona nu a mai arătat niciodată același nivel.

PSG e mai mult o expoziție decât o echipă de fotbal. Nu aș spune că a fost o partidă legendară, nu trebuie să faci mare lucru ca să învingi PSG-ul. Nu am avut vreo emoție că Real Madrid ar putea pierde calificarea”, a declarat Michel pentru presa spaniolă.

16 trofeea cucerit Michel cu Real Madrid, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului madrilen

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Continuă problemele pentru PSG » Un nume important s-a accidentat în returul cu Real Madrid și va lipsi trei săptămâni

Al Khelaifi începe curățenia la PSG! După dezastrul din Liga Campionilor, vrea să renunțe la un superstar!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
teddyw
teddyw  •  11 Martie 2022, 17:37

PSG are nevoie de un antrenor care sa stie sa faca o echipa sa mearga, gen Klopp. Antrenori de-astia care administreaza o colectie de vedete se gasesc pe toate drumurile. PSG e un fel de M City francez. Jucatori de miliarde care matura in campionatul intern, dar care fac ca ca in CL.

bavaria
bavaria  •  11 Martie 2022, 17:16

...desi multi ar afirma despre Michel ca ar fi subiectiv, eu consider ca analiza este una dintre cele mai pragmatice si la obiect referitoare la "expozitia" de vedete a PSG ului. ramane sa vedem ca la vara dupa venirea lui Zizu ce vor face in anul fotbalistic urmator,pt ca daca nici Zidane nu face din ei echipa, atunci chiar ca sunt aprox 2 miliarde aruncate pe fereastra doar pt a afla Europa despre existenta unui seic narcisist din Dubai!

luciann
luciann  •  11 Martie 2022, 17:01
Postat de cky33 pe 11 Martie 2022, 16:52

Lucrurile sunt foarte simple. PSG are portari, fundasi si atacanti/extreme de mare valoare. Dar la mijlocasi, de ani de zile are 11-12 mijlocasi centrali in lot toti foarte slabi, poate cu exceptia lui Verrati. Restul sunt infioratori. E clar ca nu antrenorii fac loturile, sa nu uitam ca Rabiot a jucat ani de zile titular.

Nici fundasii centrali nu sunt la nivelul lotului...greseli peste greseli!:) PS: anul trecut in vara puteau sa ia doi jucatori foarte buni, fundasi centrali (si francezi pe deasupra): Upamecano (cumparat de Bayern) si Konaté (cumparat de Liverpool)! Sunt doar doua exemple...plus ca Tuchel nu trebuia indepartat...parerea mea!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează