INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Continuă problemele pentru PSG » Un nume important s-a accidentat în returul cu Real Madrid și va lipsi trei săptămâni

Angel Di Maria (34 ani) s-a accidentat în returul de pe Santiago Bernabeu din optimile Ligii Campionilor, scor 3-1 pentru Real Madrid, și nu va putea fi folosit de PSG în următoarele trei săptămâni.
Angel Di Maria (34 ani) s-a accidentat în returul de pe Santiago Bernabeu din optimile Ligii Campionilor, scor 3-1 pentru Real Madrid, și nu va putea fi folosit de PSG în următoarele trei săptămâni.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 12:13 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 13:14

Angel Di Maria (34 ani) s-a accidentat în returul de pe „Santiago Bernabeu” din optimile Ligii Campionilor, scor 3-1 pentru Real Madrid, și nu va putea fi folosit de PSG în următoarele trei săptămâni.

Deși a fost introdus pe teren abia în minutul 80, fotbalistul din atacul Parisului s-a accidentat la piciorul drept și va rata meciurile din campionat cu Girondins Bordeaux şi AS Monaco, anunță L'Équipe.

CFR Cluj, Fight Club » Un jucător a sărit să bată un membru al staff-ului!
CFR CLUJ
CFR Cluj, Fight Club » Un jucător a sărit să bată un membru al staff-ului!

PSG, gata să-l înlocuiască pe Di Maria cu Ousmane Dembele

PSG se pregătește să-l înlocuiască pe Angel Di Maria (34 de ani) cu Ousmane Dembele (24 ani) de la FC Barcelona. Francezul ar putea ajunge pe Parc des Princes în această vară, din postura de jucător liber de contract.

Conform presei spaniole, Dembele este omul perfect pentru a-l înlocui pe Di Maria, fotbalist care a ajuns la 34 ani, iar clubul din capitala Franței nu mai este mulțumit de evoluțiile argentinianului. 

Mai mult decât atât, francezul de la Barca ar ajunge gratis la PSG. Contractul actual al lui Dembele se încheie în vară, iar fotbalistul nu s-a înțeles cu oamenii din conducerea clubului catalan în ceea ce privește semnarea prelungirii. 

Astfel, Parisul vrea să profite și să-l aducă pe Dembele din postura de jucător liber de contract.

3 goluri şi 5 pase decisivesunt cirele lui Di Maria în cele 25 de meciuri jucate în acest sezon pentru PSG

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Al Khelaifi începe curățenia la PSG! După dezastrul din Liga Campionilor, vrea să renunțe la un superstar!

Vedetele PSG, puse la zid de un nume mare: „Jenant! Nici la U15 nu vezi așa ceva”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
michael
michael  •  11 Martie 2022, 15:17

Bănuiesc că ați vrut să spuneți ”un nume bătrân”, și........mai puțin important de la PSG!! Oricum nu mai au pentru ce lupta, decât pt. campionat, așa că.......ce mai contează. Probabil vor câștiga campionatul, sezonul ăsta, și doar atât!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează