INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA G

Mircea Lucescu, fără puncte cu Juventus și Barcelona: „S-a văzut lipsa de experiență” » Ce spune despre meciul decisiv cu Ferencvaros

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev // foto: Imago
Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2020 07:49 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 07:57

Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a analizat meciul pierdut de echipa sa în Italia, 0-3 cu Juventus în grupa G a Ligii Campionilor.

Toate rezultatele serii în Liga Campionilor

Dinamo Kiev nu a obținut niciun punct din meciurile cu Juventus și Barcelona, însă „Il Luce” rămâne calm. În cadrul conferinței de presă de la finalul meciului, a pus rezultatul pe seama diferenței de experiență între jucătorii săi și cei ai lui Juventus.

Mircea Lucescu, după Juventus - Dinamo Kiev: „Adversarul ne-a pedepsit”

„S-a simțit o diferență de experiență și de îndemânare pe teren. Avem o mulțime de jucători tineri care încă învață și, desigur, greșesc. Accept aceste erori. Experiența și îndemânarea jucătorilor de la Juventus au fost semnificativ mai mari astăzi. Participarea noastră în sezonul actual al Ligii Campionilor este o lecție pentru tinerii noștri. Învățăm, dobândim experiență. 

În meciurile din această ediție am făcut doar 50% din ce ar fi trebuit, în a doua parte a meciurilor am greșit de obicei. Nu le permit jucătorilor să se relaxeze, dar lipsa de experiență afectează. Lipsa de concentrare a dus la câteva erori, iar adversarul ne-a pedepsit. 

Astăzi am jucat bine, am controlat foarte bine mingea la începutul reprizei a doua, așteptam tot timpul să înscriem, dar greșelile făcute în apărare și modul în care i-am dat cu ușurință mingea adversarului ne-au tăiat aripile. Trebuie să învățăm, să tragem concluzii”, a declarat Lucescu, potrivit ua.tribuna.com.

Cu cel puțin un egal în ultima rundă, cu Ferencvaros pe teren propriu, Dinamo merge în Europa League, de pe locul 3 din grupa de Liga Campionilor. Lucescu a subliniat acest aspect și a declarat că „jocul rundei finale, cu Ferencvaros, este decisiv. Trebuie să ne pregătim foarte bine pentru asta și să intrăm în primăvara europeană”.

VIDEO. Mircea Lucescu, cucerit de o jurnalistă ucraineancă după Barcelona - Dinamo Kiev: „Irina, Irina... Sunt îmbrăcat adecvat sau nu?”

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

FC Sevilla - Chelsea 0-4 » VIDEO Olivier Giroud, omul serii în Liga Campionilor! A setat un nou record după „pokerul” din Spania

JUVENTUS - DINAMO KIEV 3-0. Cel mai important moment pentru Radu Drăgușin! A debutat sub ochii lui Mircea Lucescu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
116538290032900
Alice Popa  •  03 Decembrie 2020, 11:15

Lucescu a procedat foarte bine. Ruleaza tineri in meciurile cu granzii, unde oricum nu avea sanse si urmareste locul trei, maximul posibil!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează