INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RANGERS - UNIREA URZICENI 1-4

Mircea Sandu: "Trică merita cel puţin 6 etape, dar cineva nu a dorit acest lucru"

Mircea Sandu, Sandu, FRF
Mircea Sandu, Sandu, FRF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2009 00:00

Mircea Sandu, preşedintele FRF, spune că Unirea Urziceni ar putea fi un exemplu pentru celelalte echipe din Liga I, chiar şi pentru echipa naţională.

"Unirea poate să joace la acelaşi nivel la care a făcut-o şi campionatul trecut. A reuşit pînă acum patru puncte şi sper să se concentreze pentru următoarele două meciuri. Dacă vor mai reuşi două puncte, pot termina pe locul doi. Modul în care a pregătit Dan Petrescu echipa e un model. Ajunge cu discotecile şi cu gagicile!", a spus Mircea Sandu la sportro.

» ...despre suspendarea lui Eugen Trică: "Trică merita cel puţin 6 etape, dar cineva nu a dorit ca el să ia mai mult de două. Nu ştiu ce s-a scris în rapoarte, nu eu sînt responsabil, dar într-o ţară civilizată Trică ar fi luat luni de suspendare. Nu ştiu care sînt interesele, dar comisiile au greşit"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  21 Octombrie 2009, 19:05

presedintele federatiei sa se autosuspende pe viata pentru rezultatele din fotbalul romanesc.

 •  21 Octombrie 2009, 19:00

de obicei, cand apare mircea sandu pe undeva, am o repulsie imediata si schimb sau inchid doar ca sa nu-i mai vad fata. Mi-e o sila de el ca de basescu. De data asta mi-a trecut titlul prin fata ochilor si nu pot sa nu-mi amintesc de fiica-sa, o dereglata de drogata care trebuia sa faca puscarie demult. Asa ca, DOMNU' SANDU, CIOCU' MIC SI JOC DE GLEZNE MAI REPEDE DIN FEDERATIE !

stiintza4ever
stiintza4ever  •  21 Octombrie 2009, 18:48

trica n-a fost pedepsit destul, recunosc. sper sa nu regleze decizia si sa ne pedepseasca altfel. mai bine sa-l suspende tot turul decat sa fim furati de arbitri sau alte bazaconii.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează