INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL - MANCHESTER, AZI, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Misiune imposibilă » 9 victorii cu echipele din Anglia în 52 de meciuri!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 20:21

Oţelul întîlneşte astăzi Manchester United în cea de-a treia partidă din Liga Campionilor.

Statistica nu îi ajută pe gălăţeni pentru că echipele româneşti au un palmares dezastruos în faţa celor englezeşti. Din cele 52 de întîlniri, doar 9 s-au încheiat cu victorii pentru noi, alte nouă au fost remize, în timp ce britanicii s-au impus de 34 de ori.

Steaua a reuşit de patru ori să răstoarne calculele (Aston Villa, West Ham, Southampton şi Middlesbrough), Craiova de două ori (ambele victorii cu Leeds), iar Timişoara, Petrolul şi Dinamo cîte un succes. Manchester a venit o singură dată în România, în 2004/2005, cînd a întîlnit-o pe Dinamo în turul trei preliminar şi a învins-o cu 2-1 şi 3-0.

Partida dintre Oţelul şi Manchester va avea loc în această seară de la ora 21:45, pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează