INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

MM, criticat dur pentru incidentul din Macedonia: "E de o perversitate fără limite, Reghe să se delimiteze de personajul ăsta"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 iulie 2013 16:23

Fostul fotbalist al Stelei, Valeriu Răchită, l-a criticat dur pe Mihai Stoica pentru comportamentul pe care l-a avut în Macedonia faţă de presă, însă nu a uitat nici de unele episoade din trecut.

"Aici nu vorbim despre un om de fotbal. Nu a fost vreun fotbalist sau vreun antrenor mare. El şi-a creat un nume în România pe spatele unor antrenori care au făcut performanţă. Îl sfătuiesc pe Reghe să se delimiteze de acţiunile personajului.

Acum, personajul în cauză se crede vreun mare manager. Să dai o interdicţie la presă, după care să o ridici, e ceva normal, dar ceea ce a făcut el e deplasat.

Să nu uităm că a spus că atunci cînd o echipă din România va face mai multe puncte în Champions League decît Unirea Urziceni, va face o conferinţă de presă şi se va retrage din fotbal. Nu a făcut asta!

Vă spun sincer că mie mi-au spus oameni de la Steaua că el nu este agreat acolo. Nu dau nume pentru că nu vreau să creez probleme acolo. E de o perversitate fără limite. Vorbeşte ceva de faţă cu tine şi patronului îi spune cu totul altceva", a spus Răchită la GSPTV.

Citeşte şi:  MM o duce pe Steaua din nou pe masa celor de la UEFA » ActiveWatch: "Comportament huliganic în relaţia cu presa"

FOTO Presa din Macedonia taxează decizia Stelei de a închide antrenamentul: "Liverpool, Lazio şi Roma ne-au respectat"

Toate tunurile pe MM » APS face plîngere împotriva managerului Stelei la FIFA, UEFA, FRF şi LPF

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
ricco
ricco  •  24 Iulie 2013, 12:29

Sigur. N-ati vazut ce s-a "delimitat" ???... I-a dedicat victoria cu Vardar... Toti din conducerea acestui club sint NISTE NE-NO-RO-CITI .... dupa chipul si asemanarea 'becalilor'...

ricco
ricco  •  24 Iulie 2013, 03:21

DA, Reghe s-a "delimitat" de MM.... I-a dedicat victoria cu Vardar... Toat conducerea Stelei, O ADUNATURA DE ANIMALE SI DE SUBSPECII UMANE...

dreamer123
dreamer123  •  23 Iulie 2013, 22:25

afara cu genunchera din fotbal !

Vezi toate comentariile (77)
Comentează
Close