INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG 1-4

Moment incredibil între jucătorii Barcelonei, la umilința cu PSG: „P***a mă-tii! Suntem de 5 minute așa!”

Pique versus Mbappe în Barcelona - PSG. Foto: reuters +24   FOTO
Pique versus Mbappe în Barcelona - PSG. Foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 08:41 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 09:22

Barcelona a pierdut fără drept de apel, 1-4 cu PSG, în turul optimilor UEFA Champions League, iar între jucători catalani a existat un moment extrem de tensionat.

Presa din Spania dezvăluie că fundașul Gerard Pique și atacantul francez Antoine Griezmann au avut un schimb dur de replici, iar ibericul l-a înjurat pe acesta.

Revenit după o accidentare care l-a ținut 3 luni pe tușă, Pique a fost extrem de nervos în prima repriză, la 1-1, când jucătorii lui PSG controlau partida și puneau presiune pe catalani. După mai multe acțiuni periculoase ale francezilor, catalanul și-a certat colegii: „Trebuie o posesie mai mare, la naiba! Să mă c*c! Haide!”.

Griezmann a încercat să-l calmeze, spunându-i „Liniștește-te!”, dar fără succes. Ulterior, Pique a mai avut o răbufnire: „La naiba! Nu ținem deloc de minge”, moment în care Griezmann i-a cerut încă o dată să potolească, dar de data asta l-a și înjurat: „Geri, gata, calmează-te! P***a mă-tii!”.

În acel moment, Pique s-a enervat și mai tare, a țipat din nou la colegii și i-a adresat cuvinte grele francezului: „P***a mă-tii! Suferim! Suntem de 5 minute așa”.

FOTO Imagini tari din Barcelona - PSG 1-4

+20 FOTO

VIDEO 6 jucători au evoluat pentru Barcelona și PSG

Citește mai multe știri din UEFA Champions League: 

Barcelona - PSG 1-4 » Mbappe s-a distrat cu Barca lui Messi! Catalanii, umiliți pe „Camp Nou”

Fază dubioasă în Barcelona - PSG! Catalanii au cerut vehement penalty » Decizia arbitrului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
gesepescu
gesepescu  •  17 Februarie 2021, 16:14

Barcelona este expirata ca si Real. Tot deceniul asta nu o sa pupe vreun trofeu niciuna. Atletico e de acum si Sevilla restul, Bayern, PSG, Inter, alea engleze si cam atat. Pa Barcelona, pa Real cel putin 10 ani.

dobrin
dobrin  •  17 Februarie 2021, 16:09
Postat de bodrin pe 17 Februarie 2021, 13:51

De ce incredibil? Fondul principal de cuvinte al jucătorilor de fotbal este cam același în toată lumea, doar limbile în care se "exprimă" sunt diferite!

Injuratura pe care au scris-o e pur romaneasca. Nu are echivalent nici in spaniola, nici in catalana.

red77
red77  •  17 Februarie 2021, 14:14

Imi place mult mie de pique asta. Tipa la toata lumea dar la lovituri libere si cornere nu marcheaza pe nimeni prin propriul careu

Vezi toate comentariile (20)
Comentează