INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // FOTO + VIDEO Momente emoționante înainte de finala Ligii: un stadion întreg, în lacrimi după moartea lui Jose Antonio Reyes

Tottenham - Liverpool / foto: Reuters +7   FOTO
Tottenham - Liverpool / foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 22:19

Tottenham - Liverpool 0-2, finala Ligii Campionilor din acest an, a fost prefațată de un moment de reculegere ținut în memoria lui Jose Antonio Reyes, fostul fotbalist de la Real Madrid, FC Sevilla și Arsenal care s-a stins astăzi din viață după un accident cutremurător de mașină. 

S-a așternut liniștea pe Wanda Metropolitano înainte de startul meciului. Marele festival care trebuia să fie finala Ligii Campionilor a fost tulburat de vestea care a întristat lumea sportului. Jose Antonio Reyes și-a pierdut viața astăzi. 

liverpool tottenham +8 FOTO

Momentul de reculegere a stârnit emoțiile celor două echipe și a delegațiilor acestora, iar numeroși fani din tribune au fost surprinși cu ochii în lacrimi. 

VIDEO cu momentul de reculegere ce a prefațat partida

Urmărește AICI meciul dintre Tottenham și Liverpool

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
arsenal_1886
arsenal_1886  •  02 Iunie 2019, 11:01

S-a dus favoritul meu din perioada de Invincibilitate a lui Arsenal .A fost un model *** .Atit pe teren ,cit si in afara lui.N-avea decât 35 . Mare tragedie pentru familia lui si ,mai ales ,pentru copiii lui.Vor creste fără tata si amintirile lor despre el vor fi vagi,doar niște înregistrări video .Trist ,foarte trist ! Ma rog lui D-zeu sa-i odihneasca sufletul in pace !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close