INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA H / VALENCIA - JUVENTUS 0-2

Motivul real al lacrimilor lui Cristiano » Fostul său coleg de la United explică: "Și-a dat seama că nu va putea face asta"

Rio Ferdinand
(Guliver/Getty Images)
Rio Ferdinand (Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 11:00

Rio Ferdinand, fost coleg cu Ronaldo la Manchester United, nu este foarte surprind de reacția lui Cristiano Ronaldo, care a dus la eliminarea sa în minutul 29 al meciului Valencia-Juventus, scor 0-2.

Fostul fotbalist a comentat faza care a dus la eliminarea portughezului și crede că acesta a plâns pentru că nu va putea juca pe Old Trafford: "Nu știu, nu e clar de ce a fost eliminat Cristiano. Nu mi se pare justificat acel cartonaș roșu. Cred că Juventus va face apel. Cristiano a plâns pentru că își dorea foarte mult să joace pe Old Trafford și și-a dat seama că nu va putea. Ceea ce-și dorește el e să joace fotbal".

Rio Ferdinand nu exclude însă varianta ca portughezul să-l fi lovit pe Murillo. Englezul povestește că Ronaldo avea ieșiri nervoase în vestiarul lui United:
" Cristiano Ronaldo poate fi temperamental uneori, e imprevizibil. Înțelegi asta când joci cu el în echipă și împarți vestiarul cu el. Uneori, când se enervează, mușcă din lucruri".

Rio Ferdinand, 39 de ani, și Cristiano Ronaldo, 33 de ani, au fost colegi la Manchester United în perioada 2003-2009.

"Cred că, pentru un moment, Cristiano și-a pierdut capul. Pare că a încercat să-l lovească de câteva ori pe Murillo, apoi pare că vrea să-l lovească cu cotul" Paul Scholes

FOTO ”Rușinea fotbalului. Dumnezeu nu doarme" » L-a tras de păr pe Murillo?! Ronaldo urlă disperat: "N-am făcut nimic!"

Reacția specialistului » Eliminarea lui Ronaldo, gafă a brigăzii de arbitri? "A făcut bombă atomică din aprinderea unui chibrit"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  20 Septembrie 2018, 16:09

C.Ronaldo trebuia sa se transfere la Manchester United daca isi dorea asa mult sa evolueze pe Old Traford...a ales o echipa cu care are sanse sa castige UCL & campionatul si a refuzat echipa care la facut star!Pacat...in Premier League era ca pestele in apa....

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Septembrie 2018, 11:30

Paul Scholes are baston alb și cățel?!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Septembrie 2018, 11:14

cred ca il confunda cu Suarez...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează